Aydın Iki Kardeşe Silahlı Soygundan Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Aydın Iki Kardeşe Silahlı Soygundan Tutuklama

Iki kardeşe silahlı soygundan tutuklamaAydın'ın Nazilli İlçesinde, bir marketteki iki kasiyeri pala ve tabanca ile etkisiz hale getirip, kasadaki 600 lirayı alarak kaçan O.A. (Oğuzhan Altınkaynak) (16) ve M.A. (Metincen Altınkaynak) (18) polis tarafından Buharkent ilçesinde yakalanıp, tutuklandı.

06.02.2017 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iki kardeşe silahlı soygundan tutuklama

Aydın'ın Nazilli İlçesinde, bir marketteki iki kasiyeri pala ve tabanca ile etkisiz hale getirip, kasadaki 600 lirayı alarak kaçan O.A. (Oğuzhan Altınkaynak) (16) ve M.A. (Metincen Altınkaynak) (18) polis tarafından Buharkent ilçesinde yakalanıp, tutuklandı.

Yıldıztepe Mahallesi, 61 Sokak'taki bir süpermarkette dün (Pazar) saat 09.00 sıralarında elektrikli bisiklet ile gelen O.A. elindeki pala ve M.A. ise tabancayla iki kasiyeri tehdit ederek kasadaki paraları istedi. Kasadaki 600 lirayı alan iki kardeş, bir taksiye binherek kaçtı. Market çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerden şüphelilerin kimliklerini belirleyen polis, iki kardeşin trenle Denizli'ye gittiğini

tespit etti. Polis, treni Buharkent İlçesinde durdurup, O.A. ve M.A.'yı gözaltırna aldı. İki kardeşin üzerlerinde yapılan aramada olayda kullandıkları pala ve tabanca ile marketin kasasında aldıkları 600 lira para ele geçirildi. Nazilli'ye getirilen iki kardeş, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Aydın Iki Kardeşe Silahlı Soygundan Tutuklama
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Iki Kardeşe Silahlı Soygundan Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement