Aydın'ın Öğretmenleri Satrançta Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Öğretmenleri Satrançta Yarıştı

Aydın\'ın Öğretmenleri Satrançta Yarıştı

Aydın'da yürütülen Lider Öğretmenim projesi kapsamında düzenlenen 'Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası' çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

01.12.2012 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da yürütülen Lider Öğretmenim projesi kapsamında düzenlenen 'Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası' çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Edebiyatın, sporun, satrancın, gezi ve doğa yürüyüşlerinin, bilimsel çalışmaların, kursların, seminerlerin ve kampanyaların yürütüleceği etkinlikler dizisi 'Lider Öğretmenim Projesi' ile, Aydın genelinde görev yapan tüm öğretmenlerin, öğretim yılı boyunca bir çok faaliyete aktif olarak katılması hedefleniyor.

Aydın genelinde görev yapan tüm öğretmenlerin tanışma, kaynaşma ve dayanışmasını sağlamak amacıyla geliştirilen bu projenin planlı ilk ayağı olarak satranç turnuvası düzenlendi. Turnuva, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü -

Gençlik Merkezi Müdürlüğü binasında yapıldı. Çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvaya 35 kişi katıldı.

Aydın'da görev yapan ilk, orta ve lise öğretmenlerinin dayanışma ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvada dereceye giren öğretmenler altınla ödüllendirildi.

Cinsiyet ayırımı yapmadan kadın erkek öğretmenlerin karma olarak yarıştığı turnuva tüm gün boyunca devam etti.

Turnuva sonunda dereceye giren öğretmenler şu şekilde sıralandı: İlhami Acar- Nazilli Fatih Ortaokulu, Yaşar Madak-Aydın Merkez Fitnat Nihat Azizler İlkokulu, Erdem Yeşildağ- Aydın Merkez-TED Ege Koleji, Taner Şen- Kuyucak Taşoluk Ortaokulu, Şener Erarslan- Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu.

Öğretmenler arası dayanışma ve kaynaşma amaçlı bu turnuvanın sonunda dereceye giren öğretmenlere ödülleri Satranç İl Temsilcisi Yusuf Yazar, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akçıl ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Fethi Karsak tarafından verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Öğretmenleri Satrançta Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement