Aydın'ın Parası Aydın'da Kaldı - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Parası Aydın'da Kaldı

Aydın\'ın Parası Aydın\'da Kaldı

Aydın Ticaret Odası (AYTO) yeni hizmet binası ihalesi Aydın Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

27.09.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Ticaret Odası (AYTO) yeni hizmet binası ihalesi Aydın Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Aydın'ın parasının Aydın'da kalmasına özen gösterilen ihaleye Aydın Ticaret Odası'na kayıtlı sektör temsilcileri katıldı. Aydın Ticaret Odası yeni hizmet binası ihalesini Krom İnşaat ltd. Şti. kazandı.

Aydın Ticaret Odası'nda gerçekleşen yeni hizmet binası ihalesine Aydın Ticaret Odası'na kayıtlı 9 firma ihale dokümanı alırken 4 firma da ihaleye katıldı.

Aydın Ticaret Odası'nın yeni hizmet binasına Özsa İnşaat Ltd. Şti. 8 milyon 765 bin 432 TL, Şahnur Yapı A.Ş. 5 milyon 992 bin TL, Krom İnşaat Ltd. Şti. 5 milyon 363 bin TL, Güntaş İnşaat Ltd. Şti. ise 6 milyon 200 bin TL teklif verdi.

Ilıcabaşı Mahallesi'nde Ayter A.Ş'den takas yolu ile temin edilen arazide yapılacak olan Selçuklu - Aydınoğulları Beyliği mimarisinin özelliklerini taşıyacak Aydın Ticaret Odası'nın yeni hizmet binası inşaatı 5 bin m2 alana sahip olacak. 5 katlı planlanan yeni hizmet binasının maksimum 15 ayda bitmesi hedefleniyor.

Aydın'ın parası Aydın'da kaldı

AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYTO İnşaat Komisyonu Üyeleri, AYTO Hukuk Müşaviri Himmet Pehlivan, AYTO Mali Müşaviri Erdoğan Yanık Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen teknik ekibin gözetiminde gerçekleştirilen ihaleye sadece Aydın Ticaret Odası'na kayıtlı üyeler katılabildi. Ön yeterlilikler ihale komisyonunca incelendikten sonra fiyat teklifleri değerlendirildi.

Katılımcı üyelere teşekkür ederek ihale sonucunu açıklayan AYTO Başkanı Hakan Ülken yapılacak yeni hizmet binası için belirlenen bir sınır değer olduğunu en iyi teklifin de sınır değere yakın olduğunu ifade etti. Başkan Ülken "Krom İnşaat Ltd. Şti. yeni hizmet binamızı anahtar teslim yapacak firma olarak herkesin huzurunda belirlendi. Aydınımıza ve üyelerimize hayırlı olsun." dedi.

İhale sosyal medyadan da takip edildi.

5174 Sayılı Kanuna bağlı olarak Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Kuruluşu olan Aydın Ticaret Odası, mevzuatı gereği Kamu İhale Kanunu'na tabi olmamasına rağmen ihale sürecini şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaştı. Yerel medya ve ulusal medya temsilcilerinin takip ettiği ihale canlı olarak da sosyal medya üzerinden paylaşıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Parası Aydın'da Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement