Aydın'ın Yeni Bir Televizyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Yeni Bir Televizyonu Oldu

Aydın\'ın Yeni Bir Televizyonu Oldu

Yıllardır uyduda televizyonu olmayan Aydın’da yeni kurulan İnternet Haber Tv ile önemli bir eksiklik giderilmiş oldu.

21.12.2016 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır uyduda televizyonu olmayan Aydın'da yeni kurulan İnternet Haber Tv ile önemli bir eksiklik giderilmiş oldu. İnternet erişiminin olduğu her yerden izlenebilen www.news24.com.tr adlı internet haber tv Aydın'dan yayına başladı.

Türkiye'de uydudan televizyon yayını yapmayan nadir illerden biri olan Aydın'daki önemli bir eksikliği gidermek amacıyla çıktıkları yolda www.newa24.com.tr adlı internet TV kanalı ile bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten kanalın kurucusu ve imtiyaz sahibi Serhan Seyhan, "Aydın'ın artık dünyadan izlenebilen bir kanalı oldu" diye konuştu.

Aydın'ın uyduda bir kanalının olması için daha önce uğraşlarının olduğunu ancak www.news24.com.tr ile yıllardır hayalini kurduğu bir projeyi gerçekleştirdiğini ifade eden Seyhan, "Türkiye'de bir ilk olarak Aydın'da internet haber tv yayınına başladık. İnternet sayesinde dünyanın her yerinden izlenebilen yayınıza başlarken 'TV izlemenin en kolay yolu' sloganıyla yola çıktık. Kısa sürede 3 milyonun üzerinde tekil ziyaretçi sayısına ulaştık. GSM çekiminin olduğu her alanda canlı yayın yapabilme özelliğine de sahibiz. Türkiye'de çok önemli bir süreci başlattığımıza inançla kuruluşumuzun ilk ayında 3 milyonun üzerinde tekil izleyici sayımızın her geçen gün artmasının heyecanı ile çalışmalarımız hızla devam ediyor. Aydın merkez olmak üzere belli merkezlerden canlı yayın programları ile izleyicilerimizle buluşacağız. Android ve İOS uygulamaları mobil ve masaüstü ekran seçenekleri ile dağ başındaki çobanımızdan, otobüsteki yolcuya kadar her yerde herkese ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Yeni Bir Televizyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement