Aydın'ın Yeni Eğitim Neferleri Görevlerine Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Yeni Eğitim Neferleri Görevlerine Başladı

Aydın\'ın Yeni Eğitim Neferleri Görevlerine Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2015 yılı Eylül döneminde Aydın’da atanan 60 aday öğretmen, yeni görevlerine başladı.

18.09.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2015 yılı Eylül döneminde Aydın'da atanan 60 aday öğretmen, yeni görevlerine başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2015 yılı Eylül döneminde ilk atama 52, nakil ve diğer atamadan da 8 kişi olmak üzere Aydın'a 60 yeni aday öğretmen atandı. Yeni atanan aday öğretmenler, Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen rehberler tarafından karşılanarak, servislerle Aydın Öğretmenevine getirildi. Öğretmenevinde yapılan görev tebliğ iş ve işlemlerinin ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre tarafından kabul edilen öğretmenler, yeni görevlerine başlamış oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın'a yeni atanan genç öğretmenlere ilin eğitimdeki yeri ve durumu hakkında bilgiler verdi. Genç öğretmenlere öğretmenlik mesleğinin önemini anlatan Töre, "Diğer mesleklerden çok farklı olan Bu meslekte yorulmadan usanmadan yılmadan ve sevginizi katarak çalışmalısınız. İdealleriniz yüksek tutarak, Değişim ve gelişime ayak uydurup kendinizi sürekli geliştiriniz. Başarılı öğrenciler yetiştirebilmeniz için öncelikle kendinizi geliştirmelisiniz. Bir öğrenciye kıllık kıyafetinden dolayı ya da okula geç gelmesinden dolayı yargılamadan önce o öğrenciyi tanıyın, evine kadar gidin ailesiyle tanışın ona göre davranın" dedi.

Değerler eğitiminin önemine de ayrıca vurgu yapan Töre, "Bizim öğretmenlik yaptığımız yıllarda üst düzey yöneticilerimize ulaşamazdık. Ama benim kapım her daim açıktır. Benimle direk görüşebilirsiniz" diyerek, bütün aday öğretmenlere yeni görevinde başarı diledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenevinde ağırlanan aday öğretmenlere, yeni görev yerlerine gönderilmeden önce her bir öğretmenin konaklayacağı yer konusunda gereken yardımlar yapıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Yeni Eğitim Neferleri Görevlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement