Aydın İncirliova'da Otomobil Tarandı: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aydın İncirliova'da Otomobil Tarandı: 1 Yaralı

Aydın İncirliova\'da Otomobil Tarandı: 1 Yaralı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, önü başka bir otomobille kesilerek kurşun yağmuruna tutulan otomobildeki 2 kişiden 1'i yaralandı.

28.12.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, önü başka bir otomobille kesilerek kurşun yağmuruna tutulan otomobildeki 2 kişiden 1'i yaralandı. Polis, iki kişi oldukları ve aynı otomobille hızla olay yerinden kaçtıkları belirlenen saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Dün (Pazar) saat 18.00 sıralarında 26 yaşındaki Uğur Çağlan'ın kullandığı 21 AAF 71 plakalı otomobil, İncirliova- Koçarlı Karayolu Sandıklı Mahallesi girişinde önü plakası alınamayan içinde iki kişi bulunan başka bir otomobil tarafından kesilerek durduruldu. Şüphelilerin içinde bulunduğu otomobildeki iki kişiden biri inerek Çağlan'ın kullandığı otomobili kurşun yağmuruna tuttu. Çağan, bacak ve kasığına isabet eden iki kurşunla yaralanırken yanındaki arkadaşı Erdoğan Kaya (30) ise şans eseri yara almadan kurtuldu. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı Çağlan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çağlan, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Olayı haber alan Çağlan'ın yakınları hastaneye akın etti.Polisin olay yerinde yaptığı aramada, bir cep telefonu ve dört boş kovan bulundu. Polis, olayın ardından geldikleri plakası henüz belirlenemeyen otomobille kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Çağlan'ın kurşun isabet eden otomobili ise incelenmek üzere emniyetin otoparkına çekilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürüdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın İncirliova'da Otomobil Tarandı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement