Aydın - Intihar Etmek Isteyen Adamı Öğretmen Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Aydın - Intihar Etmek Isteyen Adamı Öğretmen Kurtardı

Aydın - Intihar Etmek Isteyen Adamı Öğretmen Kurtardı

Intihar etmek isteyen adamı öğretmen kurtardıAydın'ın İncirliova İlçesi'nde, 24 Kasım Öğretmenler Günü töreni esnasında Birtan Yılmaz (33) üst geçide çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

24.11.2016 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Intihar etmek isteyen adamı öğretmen kurtardı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, 24 Kasım Öğretmenler Günü töreni esnasında Birtan Yılmaz (33) üst geçide çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Yılmaz'ı o sırada çelenk töreninde bulunan öğretmen Aziz Bingöl töreni bırakarak genci intihar etmekten kurtardı.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Aydın- İzmir Karayolu İncirliova Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı'ndaki üst geçitte meydana geldi. Kurtuluş Mahallesi'nde yaşayan ve uzun süredir ailevi problemleri bulunduğu ileri sürülen Birtan Yılmaz, yanına 9 yaşındaki kızı H.Y.'yi de alarak intihar etmek amacıyla üst geçide çıktı. Yılmaz, Karayolu'ndan araçların geçtiği sırada üst geçitteki yön tabelasının üzerine çıkarak kendini atmak istedi. Yılmaz, "Savcı Bey gelecek. Uzun süredir sakin davranmaya çalıştım. Hakkım aranmıyor benim. Ben vurayım, gelsin şikayetçi olsun, atın cezaevine. Adalet mi bu? Ben bu Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuğuyum" dedi. Bu sırada Cumhuriyet Meydanı'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrencileri ile çelenk sunma programında olan İncirliova Spor Lisesi öğretmenlerinden Aziz Bingöl, olayı görünce üst geçidin diğer ayağından hızlıca çıkarak, polislerle konuşan Yılmaz'ı tutarak kendisine doğru çekti. Gözaltına alınan Yılmaz, polis merkezine götürüldü. Olayı şaşkınlıkla izleyen öğrencileri ise öğretmenlerini duyarlı davranışından dolayı uzunu süre alkışladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - Intihar Etmek Isteyen Adamı Öğretmen Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement