Aydın Jandarma Önünde Doküman ve Bilgisayar Kasası Yakıldı - Son Dakika
Güncel

Aydın Jandarma Önünde Doküman ve Bilgisayar Kasası Yakıldı

Aydın Jandarma Önünde Doküman ve Bilgisayar Kasası Yakıldı

Jandarma önünde doküman ve bilgisayar kasası yakıldıAYDIN'ın Söke İlçe Jandarma Komutanlığı karşısındaki boş alanda çok sayıda doküman ve bir adet bilgisayar kasası yakılarak imha edilmek istendi.

20.07.2016 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma önünde doküman ve bilgisayar kasası yakıldı

AYDIN'ın Söke İlçe Jandarma Komutanlığı karşısındaki boş alanda çok sayıda doküman ve bir adet bilgisayar kasası yakılarak imha edilmek istendi. İhbar üzerine bölgeye giden polis, yanan belgeleri kurtarmak istedi, ancak doküman ve bilgisayar kasasının büyük ölçüde zarar gördüğü belirtildi.

Darbe girişiminin ardından Kuşadası Çevreyolu üzerindeki Söke Jandarma Komutanlığı'nın karşısındaki boş alanda çok sayıda doküman ve bir adet bilgisayar kasası yakılarak imha edilemeye çalışıldı. İhbar üzerine bugün saat 14.30'da bölgeye giden polis, bu manzarayla karşılaştı. Polis, yanan dokümanları ve bilgisayar kasasını söndürerek kurtarmak istedi. Ancak büyük ölçüde zarar gördüğü görüldü. Doküman ve bilgisayar kasasını kimlerin yaktığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Jandarma Önünde Doküman ve Bilgisayar Kasası Yakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement