Aydın Kazada Yaralanan Gencin Ailesi Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Aydın Kazada Yaralanan Gencin Ailesi Yardım Bekliyor

Aydın Kazada Yaralanan Gencin Ailesi Yardım Bekliyor

Kazada yaralanan gencin ailesi yardım bekliyorAYDIN'ın Söke İlçesi'ndeki bir trafik kazasında ağır yaralanan 34 yaşındaki Ahmet Sarıçay'ın, yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor.

13.01.2017 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada yaralanan gencin ailesi yardım bekliyor

AYDIN'ın Söke İlçesi'ndeki bir trafik kazasında ağır yaralanan 34 yaşındaki Ahmet Sarıçay'ın, yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor. Sarıçay'ın ailesi, oğlunun enfeksiyon kaptığı için günden güne eridiğini, çaresiz kaldıklarını, tedavide yardımcı olacak uzman doktorlardan destek istediklerini belirterek, Cumhurbaşkanına yardım çağrısı yaptı.

Söke'nin Bağarası Mahallesi'nde geçen yıl 1 Kasım'da meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı. Park halindeki boş römorka çarpan otomobilde yaralananlardan Söke Ceza İnfaz Kurumu'nda İnfaz Koruma Memuru Ahmet Sarıçay'ın, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi sürüyor. Babası Nevzat Sarıçay (72), annesi Emine Sarıçay (68) ve kız kardeşi Beyran Sarıçay (20), bir an olsun başından ayrılmıyor.

Oğlunun ismini andığı anda gözyaşı gözlerinden dökülen Emine Sarıçay, "Oğlum kaza geçireli 73 gün oldu. Biz hiç bir şey yapamadık. Anne olarak sadece bakıyorum. Çocuğum her gün eriyip gidiyor. Doktorlar yaşama umudunun azaldığını söylüyor. Ne yapacağımızı bilemez olduk. Nereye gidip başvuracağımızı bilmiyoruz. Her gün bir çare arar duruma geldik. Hiçbir hastane oğlumu kabul etmedi. Aylardan beri buradayız. Yoğun bakımdan bir türlü çıkamadı. Enfeksiyon kapmış 73 kiloydu her gün eriyor. Oğlumu o halde gördükçe yıkılıyorum. Ne olur yardım edin. Yürüyecek halim kalmadı artık" dedi.

"OĞLUMUN İYİLEŞMESİ İÇİN ÇARE BULAMADIM"

Çaresiz kaldıklarını söyleyen baba Nevzat Sarıçay, "Hastane kendi imkanları dahilinde ellerinden geleni yapıyor. Bende elimdeki imkanları kullanarak her yere gittim. Ne Ankara'sı, ne İzmir'i ne de Aydın'ı kaldı. Oğlumun iyileşmesi için çare bulamadım. Ankara Hacattepe Üniversite Hastanesi'nde iyi doktorların olduğunu öğrendim, isimlerini aldım. Ama benim imkanlarım buraya götürüp tedavisini sürdürmeye yetmiyor. Oraya götürme imkanımız yok. Bizler aile olarak Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Oğlumun iyileşmesi için önce Allah'tan sonrada Cumhurbaşkanından yardım istiyoruz. Her gün ölüp ölüp diriliyoruz. Gözyaşlarımız sel oldu dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Kazada Yaralanan Gencin Ailesi Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement