Aydın Memur-Sen Yaşlıları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Aydın Memur-Sen Yaşlıları Ağırladı

Aydın Memur-Sen Yaşlıları Ağırladı

Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği, Yaşlılar Haftası nedeniyle evlerinden alarak ağırladığı yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı.

21.03.2013 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği, Yaşlılar Haftası nedeniyle evlerinden alarak ağırladığı yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Aydın il merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlılara yönelik özel bir program düzenledi. Etkinlikte Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Aymelek Derneği tarafından ihtiyaçları karşılanan ve farklı mahallelerde yaşayan yaşlılar, Aydın Memur-Sen tarafından sağlanan araçlarla evlerinden alınarak gün boyu ağırlandı. Yaşlıları günlük yaşamlarından uzaklaştırarak hoşça vakit geçirten Memur-Sen üyeleri, yaşlılarla birlikte yemek yiyerek uzun süre sohbet etti.

Etkinliğe Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Asude Alkoç, Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Belkıs Başer, Toç Bir-Sen İl Temsilcisi Selçuk Bora Yılmaz, Ben Bir-Sen Aydın İl Temsilcisi Ali Aygül, Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Eşref Güzel, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Yahya Kızıltaş, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Seyfi Başer ve Büro Memur-Sen Şube Sekreteri Taner Atak katıldı.

Yaşlıların yılda sadece bir hafta değil her gün baş tacı edilmesi gerektiğini ifade eden Baki Karaer, "Kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemli olmalıdır. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır. Millet olarak yaşlıları yük olarak değil, büyük bir kazanç olarak gören bir kültüre sahibiz. Bizim için atamız, büyüğümüz saygı gösterilesi, değer verilesi ve elleri öpülesi kişilerdir. Türk kültüründe olan bu güzelliklerin gençlere öğretilmesi ve yaşlılara değer verilmesinin sağlanması gerekiyor. Unutulmamalıdır ki onlar bugünün yaşlıları, bizlerin ise yarının yaşlıları olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, minnet ve şükran duygularımla onların yaşama sevinçlerinin hiç eksilmemesini, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir ömür geçirmelerini diliyorum" dedi.

Yaşlılar Haftası'nda yaşlıları unutmayan Aydın Memur-Sen üyelerine teşekkür eden Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, "Dernek olarak her mahalleden belirlediğimiz sayıda yaşlımıza ihtiyaçlarını karşılama noktasında destek oluyoruz. Yaşlılar konusunda toplumsal bilincimizi artırmalıyız. Yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak onları bir günlüğüne de olsa yaşadıkları sıkıntılardan uzaklaştıran Aydın Memur-Sen ailesine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Memur-Sen İl Temsilcisi Baki Karaer ve Memur-Sen üyeleri tarafından çiçek hediye edilen ve araçlarına kadar kol kola uğurlanan yaşlılar da düzenlenen etkinlik için Aydın Memur-Sen'e teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Memur-Sen Yaşlıları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement