Aydın Milli Eğitim Müdürlüğünden Örnek Başarı - Son Dakika
Yerel

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğünden Örnek Başarı

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğünden Örnek Başarı

Aydın, okul tadilat ve onarımlarında Türkiye 3'üncüsü ve 'Okullar Hayat Olsun' projesi faaliyetlerinde ise Türkiye 5'incisi oldu.

18.04.2014 10:04  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın, okul tadilat ve onarımlarında Türkiye 3'üncüsü ve 'Okullar Hayat Olsun' projesi faaliyetlerinde ise Türkiye 5'incisi oldu.

Mili Eğitim Bakanlığı, 'Okullar Hayat Olsun' projesi faaliyet raporunu açıkladı. Türkiye genelinde 2011-2013 yılları arasında "Okullar Hayat Olsun" projesi okullarında açılan 53 bin 76 kursa, 448 bin 834 kişi katıldı ve bu kursiyerlerden 412 bin 201 kişisi belge almaya hak kazandı. Aydın'da hazırlanan başarılı projelerde Okullar Hayat Olsun projesine ön ayak olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, proje kapsamında sırasıyla Konya, İzmir, Ankara ve Manisa illerinden sonra 5'inci sırada yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre öncülüğünde büyük bir bina hamlesi yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, geçen yıl içerisinde bina yapım ve onarım faaliyetleriyle Aydın'daki kurum ve kuruluşlar arasında 1'inciliği ve Türkiye genelinde ise 3'üncülüğü elde etti.

İki ayrı kategoride Aydın'ı ilk sıralara taşıyan İl Milli Eğitim Müdürlüğü teşkilatlarına teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında hazırladığımız başarılı çalışmalarda Türkiye 5'inciliği elde ettik. Ülke geneli için önemli bir sonuç olan bu başarı bizim için yeterli değil. Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Türkiye birinciliğini Aydın'a kazandırmak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak inşaat alanında da Aydın'ımıza önemli bir ivme kazandırdık. Bina yapım ve onarım faaliyetleriyle Aydın'daki kurum ve kuruluşlar arasında 1'inciliği ve Türkiye genelinde ise 3'üncülüğü elde ettik. Eğitimde hep ilk sıralarda yer alan Aydın'ın başarılarını daha üst seviyelere taşımak hedefiyle tüm mesai arkadaşlarımla birlikte mücadelemizi sürdürüyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Milli Eğitim Müdürlüğünden Örnek Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement