Aydın Sağlık-sen'den Bildiye İmza Atan Akademisyenlere Tepki - Son Dakika
Yerel

Aydın Sağlık-sen'den Bildiye İmza Atan Akademisyenlere Tepki

Aydın Sağlık-sen\'den Bildiye İmza Atan Akademisyenlere Tepki

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, terör örgütünü masum gösterip devleti suçlayan bildiriye imza atan akademisyenleri eleştirerek, “Terör örgütü çocukları, yaşlıları katlederken, kaleminden mürekkep değil kan damlayan bazı akademisyenlerin terör örgütünü masum gösterme çabalarına anlam vermek mümkün değil” dedi.

22.01.2016 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, terör örgütünü masum gösterip devleti suçlayan bildiriye imza atan akademisyenleri eleştirerek, "Terör örgütü çocukları, yaşlıları katlederken, kaleminden mürekkep değil kan damlayan bazı akademisyenlerin terör örgütünü masum gösterme çabalarına anlam vermek mümkün değil" dedi.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, terör örgütünü masum gösterip devleti suçlayan bildiriye imza atan akademisyenlere tepki gösterdi. Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, "Ülkemizde teröre karşı mücadele noktasında başlatılan önemli bir süreci yaşıyoruz. Bu süreç içerisinde de katil terör örgütünün hain saldırıları ve kalleşçe pusuları ile maalesef karşı karşıya kalıyoruz. Bu arada görüyoruz ki terör örgütünün hedefinde sivil vatandaşlar var, çocuklar var, yaşlılar var. Dolayısıyla orada kendi egemenliklerini sürdürmek için her türlü yola başvurdular. Hendekler kapanmaya başladı, bombalara başvurdular. Bombalarla kalleşçe saldırılar düzenliyorlar" dedi.

"AKADEMİSYENLERİN KALEMİNDEN KAN DAMLIYOR"

Bildiriye imza atıp devleti katliam yapmakla suçlayan akademisyenlere tepki gösteren Karaer, "Terör örgütü çocukları, yaşlıları katlederken, kaleminden mürekkep değil kan damlayan bazı akademisyenlerin terör örgütünü masum gösterme çabalarına anlam vermek mümkün değil. Ben buradan masum gösterme çabası içerisine düşen, türü tükenme dönemine giren akademisyenleri şiddetle kınıyorum. Türkiye'de gerçekleşen terör olaylarında ülkemizi terör ülkesi gibi gösteren gazetelerin maalesef Fransa'daki olayı 'Fransa yas tutuyor' diye haber yaparken, ülkemizi 'Katliamların ülkesi' gibi gösteren haberlere anlam veremiyorum" diye konuştu.

"DEVLETİMİZİN HENDEKLERİ KAPATMAYLA ALAKALI KARARLILIĞI VAR"

Türkiye'nin kritik bir bölgede yer aldığını ve Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek isteyenlerin olduğunu aktaran Karaer, şöyle konuştu: "Ülkemizi Suriye politikasında yer vermek istemeyenlerin oyunlarıyla şuanda Türkiye'nin o bölgesinde terör olayları maalesef yaşanıyor. Ancak şunu görüyoruz ki devletimizin hendekleri kapatmayla alakalı bir kararlığı var. Bu kararlılığı sonuna kadar destekliyoruz. O bölgede artık halk teröre destek vermiyor ve teröre destek vermediği için de 200 bin vatandaşımız, 'biz size destek vermiyoruz' diyerek evlerini terk ediyor ve maalesef bu kış gününde dışarıda kalmış durumundalar" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Sağlık-sen'den Bildiye İmza Atan Akademisyenlere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement