Aydın, Seçim Çalışmalarını Batı İlçelerinde Sürdürdü - Son Dakika
Yerel

Aydın, Seçim Çalışmalarını Batı İlçelerinde Sürdürdü

Aydın, Seçim Çalışmalarını Batı İlçelerinde Sürdürdü

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, Batı ilçelerinde 1 Kasım’da AK Parti’yi iktidar yapmak için destek istedi.

21.10.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, Batı ilçelerinde 1 Kasım'da AK Parti'yi iktidar yapmak için destek istedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmalarını Antalya'nın batı ilçelerinde sürdürdü. 3 günlük batı programı kapsamında Korkuteli ve Elmalı'da ziyaretlerde bulunan Aydın'a Milletvekili Adayı Mustafa Akdeniz ile AK Parti Korkuteli ilçe başkanı İlhami Yıldıran eşlik etti.

Korkuteli'de Bozova, Çomaklı, Hacıbekar ve Garipce mahallelerini ziyaret eden İbrahim Aydın, vatandaşlarla sohbet etti. Bozova'da pazarcı esnafının ziyaret eden Aydın, AK Parti'nin seçim beyannamesinde çiftçiye ve üreticiye verdiği müjdeleri anlattı. Aydın, çeşitli indirim ve desteklemelerle üreticinin maliyetlerini düşürerek, daha fazla gelir elde etmesinin önünün açılacağını söyledi.

MECLİSTE KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETMEK İSTİYORUM

Çomaklı ve Hacıbekar mahallelerinde orman köylülerinin talepleriyle ilgili konuşan Aydın, orman teşkilatında uzun yıllar görev yapması nedeniyle konuları ve sorunları çok yakından bildiğini belirterek, "Bürokrat olarak sorunları belli bir yere kadar çözebiliyorsunuz. Siyasetçi olarak Mecliste kanun ve yasa değişiklikleri yapma imkanınız var. Ben bunun için orman köylülerinin taleplerini yerine getirebilmek ve kalıcı çözümler üretebilmek için tüm orman köylülerinin desteğini istiyorum. Ankara'da onların temsilcisi ve sesi olacağım" dedi.

Korkuteli ziyareti esnasında merkez sağda siyaset yapmış eski yöneticileri de ziyaret eden AK Parti Adayı Aydın, Korkuteli'de 4 dönem belediye başkanlığı yapmış Halil Okutan'ı da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

AYDIN, GENÇ PEHLİVANLARA ÖDÜL VERDİ

Korkuteli'den sonra Elmalı'ya geçen AK Parti Adayı İbrahim Aydın, Elmalı Ziraat Bölge Şefliği ve Elmalı MEYSAK Soğuk Hava Deposuna ziyaret ederek destek istedi. Elmalı Belediyesince düzenlenen Elmalı Güreş Eğitim Merkezi sporcularının ödül gecesine katılan AK Parti adayı Aydın, Belediye Başkanı Ümit Öztekin ile birlikte genç pehlivanlara ödüllerini verdi. Elmalı'daki son programını Zümrütova'da gerçekleştiren Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Ali Gökçe ve Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ile birlikte açık hava toplantısıyla bir araya geldi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın, Seçim Çalışmalarını Batı İlçelerinde Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement