Aydın Sime-sen İl Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Aydın Sime-sen İl Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi

Aydın Sime-sen İl Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Aydın İl Başkanlığı üyeleri iftar programında biraraya geldi.

26.06.2016 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Aydın İl Başkanlığı üyeleri iftar programında biraraya geldi.

Gar Park Restoranda düzenlenen iftara Genel Başkan Vekili Serdar Dursun, Genel Başkan Yardımcısı Ali Balcı, SİME-SEN Emniyet Şube Başkanı Ersin Aksoy, İzmir Şube Başkanı Murat Öztürk, Şube Genel Sekreteri Yasin Duman, Aydın İl Başkanı Ömer Faruk Soylular ve üyeler katıldı.

İftar sonrası basın açıklamasında konuşan SİME-SEN Aydın İl Başkanı Ömer Faruk Soylular, Haklı oldukları sürece haklarını aramaktan çekinmeyeceklerini belirterek,"SİME-Sen davasına inanmışlar topluluğudur. Bizler haklı olduğumuz sürece hakkımızı aramaktan çekinmeyeceğiz, kimseninde çekinmesini istemiyoruz. Görevimizi laik ile yaptığımız sürece kimse bize bir şey yapamaz, hakaret edemez. SİME-SEN ailesi içerisinde olmaktan memnunum. Bugün de burada bir arada olmaktan mutluyuz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Başkan Vekili Serdar Dursun ise, "Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) mücadele örgüsünde temel ve vazgeçilmez ilke, üyesine hizmettir. Sendika mücadelemizin temelinde, çalışanların insanca bir yaşam düzene ulaşmasıdır. Mücadele çizgisi net oldukça amacımıza daha kolay ulaşılacaktır. Bugün itibariyle İzmir, Manisa ve Aydın'da üye olan TSK ve EGM personeline verilecek en güzel haber 2013 yılında teşkil edilen sendikasıdır. Türkiye'nin 8 ilinde şube 5 ilinde temsilcilik açarak, toplamda 53 ilde temsilci ataması yapmış ve kurumsal faaliyetleri illerinden gelen talepler doğrultusunda yönetilmesidir. Sendika olgusu içerisinde siyasetsiz sendikacı olmak hiçbir siyasi partinin etkisinde olmaksızın Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda TSK ve EGM yapısını yıpratmadan özlük haklarını savunan kitle örgütüyüz. Genel Merkez olarak tüm sözlerimizi yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

"Sivil Memurlar Sendikası Emniyet Şube, Emniyet Köleleri tabularını yıkıyor" diyen SİME-SEN Emniyet Şube Başkanı Ersin Aksoy ise, "Kurulduğu tarihten itibaren çalışma temposu altında faaliyetlerine başlayan Sivil Memurlar Sendikası kısa zaman zarfı içerisinde önemli çalışmaların altına imza atarak Sivil Memurların sesi olmaya devam etmektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli 6 Bin kişiye yakın Teknisyen Yardımcısı adı altında çalışan 657 Sayılı Kanunen tabi Devlet Memuru olan bu sınıf kurum tarafından her türlü işte çalıştırılarak angarya işlerde adeta amele pazarı oluşturularak kapı önlerinde sen şuraya sen buraya denilerek amirin dudağı arasında kalan her türlü görev verilerek görevlendirilen devlet memurudur. Bir nevi devletin çocukları yine devlet kurumu tarafından hoyratça kullanılmaktadır. Emniyet Genel Müdürlüğünün 11 senedir açılmayan Görevde Yükselme sınavınında bir an önce açmasını 11Bin sivil memurunda başka kurumlarda olduğu gibi şef, amir ve müdür kadrolarına gerektiğini ayrıca Devlet Personeli Başkanlığının vermiş olduğu görev tanımına uyulması gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Sime-sen İl Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement