Aydın - Söke'de Liseli Gencin Ölümüne Neden Olanlar Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Aydın - Söke'de Liseli Gencin Ölümüne Neden Olanlar Gözaltında

Aydın - Söke\'de Liseli Gencin Ölümüne Neden Olanlar Gözaltında

Söke'de liseli gencin ölümüne neden olanlar gözaltındaAYDIN'ın Söke İlçesinde, kız arkadaş yüzünden çıkan kavgada darp edilen lise öğrencisi 17 yaşındaki Hüseyin Karataş'ın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişinin sorgularının sürdüğü bildirildi.

08.07.2016 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de liseli gencin ölümüne neden olanlar gözaltında

AYDIN'ın Söke İlçesinde, kız arkadaş yüzünden çıkan kavgada darp edilen lise öğrencisi 17 yaşındaki Hüseyin Karataş'ın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişinin sorgularının sürdüğü bildirildi.

Söke'de geçen 4 Temmuz günü kız yüzünden çıkan kavgada hayatını kaybeden Hüseyin Karataş'ın ölümüyle ilgili detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Yaz tatilinde Kuşadası'ndaki bir otelde garsonluk yaptığı öğrenilen Adnan Menderes Mesleki Teknik Eğitim Lisesi öğrencisi Hüseyin Karataş, geçen 4 Temmuz'da yanında üç kişiyle işten dönerken önünü Söke ilçesi, Abalaki mevkisinde, aynı kızla arkadaşlık yaptıkları öğrenilen D.D. (Davut Deniz) (17), iddiaya göre bir grup arkadaşıyla kesti. İki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Karataş'ın yanındaki üç arkadaşı kavga çıkınca olay yerinden uzaklaştı. Tek başına kalan Karataş, D.D. ve arkadaşları tarafından darp edildi.

Olayın ardından Karataş, Konak Mahallesi'ndeki evine döndü. Yakınlarına başının çok ağrıdığını söyleyen Karataş, bir süre sonra bir arkadaşının doğum günü partisine katılacağını belirtip, tekrar evden ayrıldı. Ancak, partide başının ağrısının daha da artması üzenine dayanamayan Karataş, eve dönmek zorunda kaldı. Bunun üzerine eniştesi Erdal Polat, Karataş'ı önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne götürdü. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Karataş, ilk müdahalenin ardından durumu ağır olduğundan Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karataş, dün (Perşembe) saat 02.30 sıralarında yaşamını yitirdi. Hayatının baharında yaşama gözlerini yuman Karataş'ın cenazesi, aynı gün saat 16.00'da Söke Cemevi'nde kılınan namazın ardından Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Erdal Polat, kayınbiraderinin hastaneye götürülürken kendisine yaşanlarını anlattığını belirterek, "Kız yüzünden tartışmışlar. Kavgada başını betona vurmuşlar. Bu nedenle başında şişlik vardı. Söke'deki evlerine 1 kiloımeütre mesafedeki devlet hastanesine kadar yürüyerek gittik. O an durumu çok ciddi değildi, bilinci açıktı. Ancak hastanedeki muayenesi ve Aydın'a sevki yapılan kadar yaklaşık 3 saatlik bir zaman geçti. Aydın'daki hastaneye vardığımızda doktorlar çok geç kalındığını söyledi. Acımız büyük" dedi.

Gözü yaşlı baba Müslüm Karataş, "Olay günü Erzincan'daydım. Oğlumu döverek ölümüne neden olan kişiler arasında daha öncede ufak çaplı tartışma yaşanmış. Biz bunu sonradan öğrendik. Oğlumun önünü keserek başını betona vurmuşlar. Bunu yapan kişiler cezasını çekmeli. Bunu yapan altı, yedi kişiymiş. Şu an beş kişinin gözaltında olduğunu öğrendik. Bu olayın sorumluların hak ettiği cezaları almaları için sonu kadar yasal yollardan hakkımızı arayacağız" diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, gözaltına alınan beş kişinin sorgularının devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - Söke'de Liseli Gencin Ölümüne Neden Olanlar Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement