Aydın TEMA Genç Filizlerini Arıyor - Son Dakika
Yerel

Aydın TEMA Genç Filizlerini Arıyor

Aydın TEMA Genç Filizlerini Arıyor

TEMA Vakfı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Türkiye Genç Filizlerini Arıyor" konferanslarına Germencik'te devam edildi.

02.01.2013 10:16  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEMA Vakfı'nın 20'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Türkiye Genç Filizlerini Arıyor" konferanslarına Germencik'te devam edildi.

TEMA Vakfı 20. yıl kutlama etkinlikleri, TEMA Vakfı Germencik İlçe Sorumlusu Gülay Ulukan'ın öğretmenlik yaptığı Germencik Yedi Eylül İlkokulu'nda gerçekleşti. Okulun üç ayrı sınıfında misafir okul ana sınıfı öğrencileri ile birlikte,

Ana Sınıfları ve 1.sınıflar birleştirilerek

"Dedemin Masalları" sunumu eşliğinde "Toprak ve Toprak Erozyonu" seminerleri, TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir ve Temsilci Yardımcısı Hayriye Kösem tarafından verildi.

Daha sonra okul bahçesinde bir tören düzenlendi. TEMA Vakfı ve başlattığı kampanyaların tanıtıldığı törende Okul İdaresi ve Okul Aile Birliği tarafından okulda çalışan öğretmenler

adına dikilen fidanlara ait "Canım Öğretmenim" sertifikaları ve TEMA Vakfı'nın Teşekkür Mektupları, "Yeşil Yaprak Ödülü" alan üç sınıf öğretmenimize Yeşil Yaprakları sunuldu.

Öğrenci, öğretmen, veliler ile birlikte

"TEMA Vakfı 20.Yıl Kutlama Etkinlikleri"nin yapılacağı Germencik Halk Kütüphanesi Salonuna geçildi. Etkinliğe Germencik Kaymakamı Resul Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Tunç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mustafa Bircan, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Bozdağ, ADD Germencik Şubesi Başkanı Ercüment Savran, TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

TEMA Vakfı 20. Yıl Kutlama etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. TEMA Vakfı Germencik Sorumlusu Gülay Ulukan ve TEMA Vakfı İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, TEMA Vakfı ve yapılan çalışmalarla ilgili konuşma yaptı. Slayt gösterisi,

Ana Sınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerinin şiirleri, ağaç ve orman şarkıları ve yaptıkları gösteriler izlendi. Sertifika, teşekkür mektubu dağıtım töreni ile etkinlik sona erdi.

TEMA Vakfı Aydın Temsilcisi Mehmet Özdemir; İlçe Kaymakamı Resul Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Tunç, TEMA Vakfı Gönüllü Sorumlusu Gülay Ulukan, Germencik Yedi Eylül İlkokulu Müdürü TEMA Vakfı gönüllüsü Cavit Bahtiyar, TEMA Vakfı Gönüllüsü Minik TEMA Danışman Öğretmeni Hüsniye Mavi, Ana Sınıfı Öğretmeni Özlem Kurt ile Germencik Yedi Eylül İlkokulu Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmen ve velilerine teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın TEMA Genç Filizlerini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement