Aydın, Travel Turkey İzmir 2015 Turizm Fuarı'nda Tanıtılıyor - Son Dakika
Yerel

Aydın, Travel Turkey İzmir 2015 Turizm Fuarı'nda Tanıtılıyor

Aydın, Travel Turkey İzmir 2015 Turizm Fuarı\'nda Tanıtılıyor

Aydın Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Aydın’ın daha etkin tanıtımı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

11.12.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Aydın'ın daha etkin tanıtımı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aydın, Muğla ve Denizli illerinin ortak destinasyon olarak tanıtılması için Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın hazırladığı stantta yer aldı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, turizm sektörü temsilcileri ile birlikte 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir Travel Turkey Turizm Fuar ve Kongresi'ne Aydın'ın tanıtımını yapacak.

Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın yaptığı, 2014 yılında 68 ülkeden yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret ettiği ve 30 ülkeden 900'ün üzerinde firmanın katıldığı fuarda, Aydın Valiliği'ni İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü temsil ediyor. Aydın'ı kapsamlı olarak ziyaretçilere tanıtarak il turizminin gelişmesine önemli katkı sağlanması hedeflenen Travel Turkey İzmir 2015 Fuar standında 4 gün süresince çeşitli tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, yaptığı açıklamada; "Afrodisias, Milet, Apollon, Tralleis, Nysa, Alinda, Alabanda, Magnesia gibi örenyerlerimiz, Nasuh Paşa Külliyesi, Cihanoğlu Camisi gibi tarihi değerlerimiz, Kuşadası, Didim, Güzelçamlı, Akbük, Davutlar ve Millipark plajlarını içeren deniz, kum ve güneş turizminin yanında; eko turizmi, sağlık turizmi, kültür turizmi ve alternatif turizm fırsatları hakkında yerli ve yabancı katılımcılara tanıtımlar yapılmaktadır. Standımıza yoğun ilgi gösteren ziyaretçilerimize Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzün temin ettiği yöresel tadlarımız ikram edilmektedir" dedi

Fuarın ilk gününde standımızı pek çok bürokrat, turizmci ve vatandaşı Aydın standını ziyaret ederek İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile fuara katılan ekibe çalışmalarımızda başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın, Travel Turkey İzmir 2015 Turizm Fuarı'nda Tanıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement