Aydın Tümsiad'dan Kosgeb'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aydın Tümsiad'dan Kosgeb'e Ziyaret

Aydın Tümsiad\'dan Kosgeb\'e Ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, KOSGEB Aydın İl Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

17.09.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, KOSGEB Aydın İl Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydın TÜMSİAD'ın KOSGEM Aydın Hizmet Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaretin ana konusunu Aydın'da faaliyet gösteren işletmelerin KOSGEB desteklerine bakış açıları ve bu desteklerden yararlanabilme durumları oluşturdu.

KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Sadık Ceyhan, yaptığı açıklamada; "KOSGEB den destek alabilmek isteyen işletme sahiplerimiz, destek paketlerimizi ve desteklenecek konuları periyodik olarak takip etmelidirler. Bizim kurum olarak amacımız, işletmelerimizin hacimlerini büyütmek, buna bağlı olarak istihdamın artmasına yardımcı olmak ve nihayetinde önce Aydınımıza daha sonra ülkemize katma değer oluşturmaktır. İşletmelerimiz Kurumumuza proje sunmadan önce işletmelerini kendi bakış açılarıyla muhakkak tanımlamalılar, gereksinimlerini net bir biçimde ortaya koyup, hedefleri doğrultusunda destek paketlerine başvuruda bulunmalılar.Devletimiz hibesiyle, desteğiyle işletmecisinin yanındadır" dedi.

TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ise, "İş adamları derneği olarak görevlerimizden biriside devletimizin sağlamış olduğu destekler hususunda üyelerimizi bilgilendirmek ve bu desteklerden yararlanmaları için azami gayreti göstermektir. Bu meyanda KOSGEB sürekli olarak temas halinde bulunmamız gereken bir kurumumuzdur. Sayın Sadık Ceyhan'ın şahsında, bize gösterdiği yakınlıktan dolayı KOSGEB Aydın İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Umuyoruz ki birlikte çok yararlı projelere imza atacağız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Tümsiad'dan Kosgeb'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement