Aydın, Türkiye Kros Şampiyonası Biletini Aldı - Son Dakika
Yerel

Aydın, Türkiye Kros Şampiyonası Biletini Aldı

Aydın, Türkiye Kros Şampiyonası Biletini Aldı

Kocaeli’nde düzenlenen Okullararası Kros Gençler Yıldızlar Kız-Erkek Grup Birinciliği müsabakalarına katılan Aydın takımı, Türkiye şampiyonası biletini aldı.

20.01.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nde düzenlenen Okullararası Kros Gençler Yıldızlar Kız-Erkek Grup Birinciliği müsabakalarına katılan Aydın takımı, Türkiye şampiyonası biletini aldı.

Aydın'ı grup müsabakalarında Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde İncirliova Spor Lisesi, Yıldız Kızlarda Söke A.Rıza Efendi Orta Okulu ve Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Orta Okulu, Yıldız Erkeklerde M.İrem Delge Orta Okulu ve Dr.Fevzi Mürüvvet Uğuroğlu Orta Okulu temsil etti. Genç Erkekler ferdi kategoride yaklaşık 118 sporcunun arasından Aydın'ı temsilen katılan Hüseyin Can şampiyon oldu. Genç Kızlarda ise 13 takımın içerisinde İncirliova Spor Lisesi şampiyon olarak, büyük başarı elde etti. Ayrıca takımda bulunan sporculardan ferdi kategoride yaklaşık 110 sporcunun içerisinde Hayrunisa Canberk 2'nci, Medine Ökte 5'inci ve Oya Acar 7'nci oldu.

Bu sonuçlar neticesinde Genç Kız Atletizm Okul Takımı İncirliova Spor Lisesi takımında yer alan Hayrunisa Canberk, Medine Ökte, Oya Acar ve Kübra Erol ile ve Genç Erkekler Ferdi kategoride Hüseyin Can Adana ilinde gerçekleştirilecek olan Kros Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın, Türkiye Kros Şampiyonası Biletini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement