Aydın Yılmaz: "Önemli Olan En İyi Şekilde, Güçlü Olarak Dönmek" - Son Dakika
Spor

Aydın Yılmaz: "Önemli Olan En İyi Şekilde, Güçlü Olarak Dönmek"

Aydın Yılmaz: "Önemli Olan En İyi Şekilde, Güçlü Olarak Dönmek"

Galatasaray’ın genç futbolcusu Aydın Yılmaz, yaşadığı sakatlık sonrası önemli olanın en iyi şekilde, güçlü olarak sahalara dönmek olduğunu söyledi.

28.01.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın genç futbolcusu Aydın Yılmaz, yaşadığı sakatlık sonrası önemli olanın en iyi şekilde, güçlü olarak sahalara dönmek olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Elazığspor ile oynanan karşılaşmada sol ayak bileği kırılan Aydın Yılmaz, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkür eden Yılmaz, "Bu tür sakatlıklar futbolun içerisinde olan şeyler. Daha öncede böyle sakatlığım olmuştu. Önemli olan en iyi şekilde, güçlü olarak tekrar dönmek. Sakatlık pozisyonunda oynadığımız sahaların da etkisi var. Bu sakatlıklar ilk değil. Son da olmayacaktır" dedi.

"TAKIM ARKADAŞLARIM BENİ UNUTMADILAR"

Yılmaz, sahalara ne zaman döneceğinin sorulması üzerine, "Net bir şey yok. Kırık var. İyileşmesini bekleyeceğiz. İyileşmesine göre tekrar sahalara dönmek istiyorum. Takım arkadaşlarım beni unutmadılar. Her zaman yanımda oldular. Onlara da teşekkür ediyorum" cevabını verdi.

"SERDAR ÖZKAN DA ÜZÜLDÜ"

Yaşadığı sakatlık pozisyonun içinde bulunan Elazığsporlu futbolcu Serdar Özkan'ın çocukluk arkadaşı olduğunu belirten Yılmaz, "Milli takımlardan beraberiz. Galatasaray'da da beraber çalıştık. O pozisyon sonrası o da çok üzüldü. Onun da suçu yok. Üzüldüğünü gördüm. Benim de böyle bir arkadaşım sakatlansa çok üzülürdüm" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın Yılmaz: 'Önemli Olan En İyi Şekilde, Güçlü Olarak Dönmek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALİ: TÜRK FUTBOLU NEDEN İLERLEMİYOR BUNU HERKES BİLİYOR FAKAT PARA TATLI ONUN İÇİN KİMSENİN İŞİNE GELMİYOR AYDININDA ARKASINDA KİM VAR HEP DÜŞÜNÜYORUZ ÇÜNKÜ AYDIN DA BİLİYOR FUTBOL CU OLMADIĞINI HALA UĞRAŞIYOR YAZIKYA BU GİBİ FUTBOLCULAR AMATÖRDE BİLE TOP OYNAYAMAZ YA 1 0 Yanıtla

Advertisement