Aydın Yüzlerce Çiftçiden Traktörleriyle Demokrasi Konvoyu - Son Dakika
Güncel

Aydın Yüzlerce Çiftçiden Traktörleriyle Demokrasi Konvoyu

Aydın Yüzlerce Çiftçiden Traktörleriyle Demokrasi Konvoyu

Yüzlerce çiftçiden traktörleriyle demokrasi konvoyuAYDIN'daki İncirliova Ziraat Odası tarafından düzenlenen konvoya traktörüyle katılan yüzlerce çiftçi, kentte tur atarak, demokrasi nöbetinin son gününü coşkuyla tamamladı.

11.08.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzlerce çiftçiden traktörleriyle demokrasi konvoyu

AYDIN'daki İncirliova Ziraat Odası tarafından düzenlenen konvoya traktörüyle katılan yüzlerce çiftçi, kentte tur atarak, demokrasi nöbetinin son gününü coşkuyla tamamladı.

İncirliova Ziraat Odası öncülüğünde çiftçiler, konvoy düzenledi. Sanayi sitesinde traktörleriyle toplanan yüzlerce çiftçi, şehir içinde Türk bayrağıyla tur attı. İki saat süren şehir turu, ilgiyle vatandaşlar tarafından izlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda son bulunan şehir turunun ardından demokrasi nöbeti tutuldu. Ayrıca şehitler için lokma hayrı yapıldı. Meydandaki demokrasi nöbetinin son gününe, İncirliova Belediye Başkanı MHP'li Gürşat Kale de katıldı.

Etkinlik sonrası konuşan İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, çiftçilere teşekkür ederek, "Ülkemiz gerçekten kötü bir gün geçirdi. Biz de çiftçiler olarak devletin yanında bayrağımızı alarak traktörlerimizle cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Çiftçiler de yoğun bir katılım sağladı. İnşallah bundan sonra iyi günler bizleri bekliyor. Böyle günleri inşallah bir daha yaşamayız. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Yüzlerce Çiftçiden Traktörleriyle Demokrasi Konvoyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement