Aydın Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydın Ziyaretlerine Başladı

Aydın Ziyaretlerine Başladı

MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Osman Aydın, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

15.09.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Osman Aydın, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

1 Kasım Genel Seçimleri için MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı olan Osman Aydın, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine Şoförler ve Otomobilciler Odası ile başladı.

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak'ı ziyaret eden MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Aydın, hayırlı bir yola çıktıklarını söyleyerek, " Partimize şuan Karabük'ten başvuru yapan 7 aday adayımız var ve Genel Merkezimiz kimle başarılı olacaksa o isimleri belirleyecek. Adaylar belli olduktan sonra ve Allah nasip ederse bize bu görev verilirse elimizden geldiğince sonuna kadar çalışacağız. Aday adayız diye çalışmaktan geri kalmıyoruz. Şimdiden bir dizi proje çalışmaları yapıyoruz. Safranbolu tarihi evleri ile ünlü bir kentimiz ve bu evler ahşap olduğundan tadilat yapılamayan çok ev var. Tadilat yapılamamasının sebebi ise sigorta şirketleri tarihi konakları sigortalamayınca bankalar kredi veremiyor. Buraların bakım onarımı yüksek meblağ. 4 firma ile görüştük bir ay önce bunun üçünden olumsuz cevap aldık. Bir tanesi ile görüşecek Safranbolu'da kaç konak varsa sigortalı yaparak tadilat yapılmasını sağlayacak. İnşallah aday olduktan sonra bu projemizi hayata geçireceğiz. Eğer bu projeyi hayata geçirdiğimizde yaklaşık bin civarında konak tadilattan geçerek yaklaşık 5 bin ile 6 bin kişi iş imkanı bulacağı gibi turist sayımızda 2 milyonlara ulaşacaktır" dedi.

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak ise, Aydın'ın Karabük ve Şöförler Odasında ayrı bir yeri vardır. Babası odamızın üyesi ve yıllardır taksicilik mesleğini icra etmekte. Osman Aydın buraya gelirken, çaycılıktan ve Ocak başkanlığından geldi. Boş gelmedi. MHP'de siyaset yapmak kolay değildir ve altyapın çok sağlam olacak. Geldiğin yer belli olacak. Osman bey boş biri değil ve teşkilatın içinden gelen biri. Aday adayı iken bile yaptığı işlere bakmak lazım ve yadırganmayacak kadar büyük şeyler. Ben şimdiden kendisine hayırlı olmasını ve başarılar diliyorum" dedi.

Aydın daha sonra, Muhtar Derneği Başkanı ve Muharip Gaziler Derneği ile Türk Büro Sen ve Türk Sağlık Sen Şube başkanlarını da ziyaret etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement