Aydıncık'ta, Proje Tabanlı Düşünme Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Aydıncık'ta, Proje Tabanlı Düşünme Eğitimi

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde, öğretmen ve kamu kurumu çalışanlarına yönelik "Proje Tabanlı Düşünme ve Proje Geliştirme" konulu eğitim semineri düzenlendi.

05.04.2015 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde, öğretmen ve kamu kurumu çalışanlarına yönelik "Proje Tabanlı Düşünme ve Proje Geliştirme" konulu eğitim semineri düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kaymakamlık toplantı salonunda düzenlene seminerde, Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Böyükata, temel kavramlar ve proje önerisinin bileşenleri, araştırmanın planlanması ve zaman yönetimi ile proje faaliyetlerinde planlama konularında uygulamalı bilgiler verdi.

Böyükata, seminer sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydıncık'ta proje kültürünün yaygınlaştırılması için farkındalığın artırılmasını amaçladıklarını söyledi.

Destek programlarına yönelik çalışmalar yaparak personele teknik bilgiler aktarmayı hedeflediklerini ifade eden Böyükata, "Bulunduğumuz yörelerde pek çok kişi fedakarlık yaparak görevlerini yürütmektedir. Bu zorluk içeriyor ancak ülkemizin geleceği için mecburuz. Ancak bu şekilde hareket edersek ülkemizin gelecekte sahip olacağı güzelliklere de katkımız olacaktır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ergün Çağlıyan ise 25 kişinin katıldığı eğitimi çok faydalı bulduklarına belirterek, "Katılımcıların proje fikri geliştirme noktasında hem yeni terminolojilerle tanıştıklarına hem de proje hazırlamaya dönük öz güven kazandıklarına inanıyorum. Bu eğitimin önümüzdeki günlerde olumlu yansımalarının olacağına inanıyorum. Karşılık beklemeksizin zaman ayırıp buraya kadar gelen Doç. Dr. Mustafa Böyükata hocamıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydıncık'ta, Proje Tabanlı Düşünme Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement