Aydınkonakspor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Aydınkonakspor'da Hedef Şampiyonluk

Aydınkonakspor\'da Hedef Şampiyonluk

Batman amatör liginin güzide takımlarından Aydın Konakspor, Yeni sezona çok büyük hedeflerle hazırlanıyor.

26.08.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 2 ay önce Aydın konak spor'u devir alan Genç iş adamı Bilal Taşkıran yaptığı ve yapacağı ciddi projelerle Batman futbol kamuoyunda dikkatleri üzerine çekti.

Kulübü devir aldıktan sonra müthiş bir transfer atağına başlayan Aydın Konak yönetimi şimdiye kadar çeşitli takımlardan 15 futbolcuyla anlaşarak yeni sezon öncesinde rakiplerine gözdağı verdi.

TAKIM MERSİN KAMPINDA

Transferlerin ardından kamp yapmak üzere Mersin Silifkiye giden takım, yaklaşık bir haftadır devam eden kamp süresinde oynadığı ilk hazırlık maçında Mersin Süper Amatör takımlarından Erdemli Belediyespor'u 4-1 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Kamp hakkında konuşan takım kordinatörü Halil İbrahim Çağrı; "Çok verimli bir kamp süreci geçiyoruz. Hocamız Emrullah Çalar'ın nezaretinde futbolcularımız yoğun bir kamp sürecinden geçiyorlar. Yaptığımız İlk hazırlık maçında Süper Amatör takımı olan Erdemli belediyespor'u 4-1 farklı bir skorla yenmemiz kamptan aldığımız verimi gözler önüne seriyor. Kamp programımızı Perşembe (28 Ağustos) günü bitirip Batman'a döneceğiz" dedi.

"İL GENÇLİKSPOR'DAN TESİS İÇİN YER TAHSİS ETMELERİNİ BEKLİYORUZ"

Yaptıkları ve yapacakları yatırımlar için açıklamada bulunan takım Kordinatörü Halil İbrahim Çağrı; "Başkanımızın yaptığı işler küçümsenecek işler değildir. Kendisi takımın her şeyi ile ilgileniyor. Şimdiye kadar yapılan transferler ve ardından takımı Mersin'e kampa göndermesi ve takıma özel bir araç alması bu kulübü ne kadar sahiplendiğinin göstergesidir. Bunların devamı olarak şuan için çok ciddi bir yapılanma içerisindeyiz. Aydın Konakspor'a kendi tesislerini kazandırmak için İl Gençlik spor müdürlüğüyle bir takım görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmemiz kendilerinin bize tesisleşmemiz için arsa tahsis etmeleri istiyor ve takımımız için büyük bir yatırıp yapmayı düşünüyoruz. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman Aydın Konakspor olarak altyapı ve salon sporlarını oluşturmaya başlayacağız. Şuan için Aydın Konakspor takımı olarak hedefimiz ligde örnek olacak bir takım oluşturmak sezon bittiğinde dağılan bir ekip değil her sezon daha çok güçlenen bir Aydın Konakspor'u Batman sporuna kazandırmaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Aydınkonakspor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement