Aydınların Vezirköprü Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Aydınların Vezirköprü Çıkarması

Aydınların Vezirköprü Çıkarması

Samsun’un Vezirköprü ilçesine Kültür, Sanat ve Şiir Günleri etkinlikleri çerçevesinde Prof. Dr. Hayrettin İvgin başkanlığında yazar, ozan, şair ve gazetecilerden oluşan 25 kişilik heyet adeta çıkarma yaptı.

17.07.2016 05:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü ilçesine Kültür, Sanat ve Şiir Günleri etkinlikleri çerçevesinde Prof. Dr. Hayrettin İvgin başkanlığında yazar, ozan, şair ve gazetecilerden oluşan 25 kişilik heyet adeta çıkarma yaptı.

Ankara Vezirköprü Platformu ve Vezirköprü Belediyesi işbirliği ile yapılan etkinliğe Prof. Dr. Hayrettin İvgin'in yanı sıra Ankara Vezirköprü Platformu Başkanı Murat Gülşen, Başkan Yardımcısı Hayri Cihangeri, Yunis Kuzu, Dünya Aydınlar ve Yazarlar Derneği Başkanı Dr. Osman Baş, yazarlar, şairler, ozanlar ve gazeteciler katıldı. Dünya Söz Akademisi Başkanı Hayrettin İvgin başkanlığında heyet Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'i makamında ziyaret ederek etkinlik hakkında bilgi verdi. Vezirköprülü olan İvgin, amaçlarının ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak ve kültürel katkı sağlamak olduğunu belirtti. Kültürel çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'e "onur belgesi" verildi. Başkana yazar ve gazeteciler kendi yazdıkları roman ve kitapları hediye ettiler. Başkan Edis, Vezirköprü'yü tercih ettikleri için heyete teşekkür etti.

İlk gün ilçedeki tarihi yerleri ve Şahinkaya Kanyonu'nu gezen heyet, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılacak olan etkinliği ülkedeki gelişmelerden dolayı iptal etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınların Vezirköprü Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement