Aydınlı Futbolcular Performanslarıyla Memnun Etti - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Futbolcular Performanslarıyla Memnun Etti

Aydınlı Futbolcular Performanslarıyla Memnun Etti

Aydınlı futbolcular, bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çine Madranspor ve İncirliova Belediyespor'da başarıya imza attı.

21.05.2014 09:59  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'daki profesyonel takımların önem vermediği Aydınlı futbolcular, bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çine Madranspor ve İncirliova Belediyespor'da başarıya imza attı. Başarıda, daha önce Aydın'da forma giymiş olan futbolcularında imzası büyük oldu.

28 yıl sonra profesyonel liglere dönen Çine Madranspor'un kadrosunda daha önce Aydın'da forma giymiş ve doğum yeri Aydın olan 13 oyuncu takımda görev aldı. Alim, Gökçin, Hakan Sofuğlu, Hüseyin Sayın,Kemal Bilal Türkoğlu, Muhittin Bozkurt, Mustafa Adamhasan, Özcan Çatalcam,Süleyman Görgün, Taner Otlak, Yiğit Dağkaya, Oktay Agah gibi Aydın ile bağlantısı bulunan oyuncuların forma giydiği sarı-yeşilliler maddi sıkıntılara rağmen takımlarını başarıdan başarıya koşturdu.

Sezon boyunca antrenman boykotları ve maddi sıkıntılarla boğuşmasına rağmen güçlü ekiplerle mücadele eden, play out maçında İsabeyli Şırlanspor'u penaltılarla mağlup eden İncirliova Belediyespor'un kardrosunun tamamına yakını Aydınlılardan kurulu. İzmir doğumlu olan Çağlar Dağ dışındaki tüm oyuncuların Aydınlı olduğu İncirliova Belediyespor ise zor koşullara rağmen ayakta durmayı başardı.

BAL'da mücadele eden bir diğer ekibimiz Didim Belediyespor'da da oyuncuların yarıya yakın bölümü Aydın ve çevresinden olduğu için sıkıntılar büyümeden atlatıldı.

FERHATOĞLU: DAHA ÖZVERİLİ OLUYORLAR

Sezon içerisinde çeşitli sıkıntılarla mücadele eden Çine Madranspor'un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, "Kendi özümüze döndüğümüzde başarı kendiliğinden gelir. Biz bunu yaptık. Aydın'da daha önce oynamış, Aydın doğumlu oyuncuların yanına takıma ayak uydurabilecek oyuncularla mücadele ettik. Sonunda şampiyonluğa ulaştık. Aydın'da hep futbolcuları sahiplenmeme ön plandaydı. Ama, biz sahiplenilince başarıya ulaşıldığını gösterdik. Benim de Aydınlı futbolcularla şampiyonluk yaşama hayalim vardı. Bu hayalime ulaştığım için mutluyum"dedi.

ÖZÇELİK: AYDINLILIK ÖZVERİ GEREKTİRİYOR

İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik'te oyuncularının Aydınlı olmasının faydasını gördüklerini söyledi. Özçelik şöyle konuştu: "Oyuncu grubumuz Aydınlı olmasa erken dağılırdık.Oyuncularımız, ilçelerine sahip çıktılar. Dik durdular. Karakterli olmaları da dağılmalarını engelledi. Aydınlılık özveri gerektiriyor. Bu özveriyi gösterdiler" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Futbolcular Performanslarıyla Memnun Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement