Aydınlı işadamlarına sağlık hizmetlerinde indirim - Son Dakika
Güncel

Aydınlı işadamlarına sağlık hizmetlerinde indirim

Özel Medicalpark İzmir Hastanesi ile Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi arasında oda üyelerinin indirimli sağlık hizmeti almaları konusunda bir işbirliği protokolü imzalandı.

23.02.2017 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011 yılında hizmete girmesiyle birlikte teknoloji yatırımlarına ağırlık veren bölgenin önde gelen hastaneleri arasına giren Medicalpark İzmir Hastanesi hizmet yelpazesini her geçen gün genişletiyor. Hastanenin Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile yaptığı protokol gereği birliğin 8000'nin üzerindeki üyesi ve birinci derece yakınları Özel Medicalpark Hastanesinden özel avantajlarla sağlık hizmeti alacak.

Protokol imza törenine Medical Park İzmir Hastanesi adına toplantıya Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Derya ŞAHİN, Pazarlama Uzmanı Mert DALLAR ile Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği adına Oda Başkanı Selahittin ÇETİNDOĞAN ve Genel Sekreter Mustafa ÇAĞLAYAN katıldı.

Protokol kapsamında Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyelerine ve 1. derece yakınlarına hastanenin cari fiyatları üzerinden % 20 iskonto yapılacak. SGK güvencesi kullanan üye ve 1. derece yakınlarına ise % 10 iskonto yapılırken checkup panellerinde ise % 10 indirim uygulanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aydınlı işadamlarına sağlık hizmetlerinde indirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement