Aydınlı Liseliler İzmir'de Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Liseliler İzmir'de Buluşuyor

Aydınlı Liseliler İzmir\'de Buluşuyor

İzmir’de toplam 16 ilden 124 okulun yarışacağı Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması elemelerine Aydın’dan 10 okulla katılacak.

26.03.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de toplam 16 ilden 124 okulun yarışacağı Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması elemelerine Aydın'dan 10 okulla katılacak.

Tüm Türkiye'den liseli gençlerin katılımına açık en büyük yarışma Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın eleme heyecanı Ankara, Adana ve İstanbul'dan sonra İzmir'de devam ediyor.

Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun önderliğinde End Productions'ın 17 yıldır aralıksız sürdürdüğü Türkiye'nin en çok genç katılımcılı ve en uzun soluklu rekortmen organizasyonu Liselerarası Müzik Yarışması'nın eleme heyecanı İzmir'de devam ediyor. Ankara, Adana ve İstanbul elemelerinin muhteşem bir katılım ve coşkuyla yapıldığı Liselerarası Müzik Yarışması'nın eleme heyecanı İzmir'de yapılacak elemelerin ardından son bulacak.

28-29 Mart tarihlerinde İzmir Arena Bayraklı'da yapılacak olan elemelerin heyecanı devam ederken elemelere Aydın'dan katılacak okullar da belli oldu. Toplam 16 ilden 124 okulun yarışacağı İzmir elemelerine Aydın'dan 10 okulla katılacak. Liselilerin müziklerini özgürce gösterebildikleri ilk ve tek platform olan Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması için İzmir'de büyük hayaller ve umutlarla yarışacak olan gençlerin tek hedefi İstanbul'daki muhteşem final gecesinde yer almak ve hem kendilerini hem de şehirlerini en iyi şekilde temsil etmek.

Aydın'dan elemelere katılacak okullar Özel Ü.Naci Akdoğan Anadolu Lisesi, Aydın Cumhuriyet Anadolu Lisesi,Ahmet Callıoğlu Çok Programlı Lisesi, Aydın Fen Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Ortaklar Anadolu Lisesi, Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi, Özel Aydın Doğa Anadolu Lisesi, Aydın Sosyal Bilimler Lisesi ve Aydın Atatürk Anadolu Lisesi oluşuyor.

HAYALLERİ İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Yarışmada okullarını ve şehirlerini en güzel şekilde temsil etmek istediklerini belirten Aydınlı öğrenciler kalp çarpıntılarıyla çıktıkları müzik yolcuğunu, İstanbul'daki finalde birinci olarak tamamlamak istiyorlar. Aydınlı gençler hemşerilerinden moral ve destek bekliyor.

TÜM LİSELİLER 26 NİSAN'DAKİ BÜYÜK FİNAL İÇİN YARIŞACAK

28-29 Mart tarihlerinde İzmir Arena'da yapılacak Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması İzmir elemelerine İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Ordu, Eskişehir, Çanakkale, Mersin, Balıkesir, Samsun, Bilecik, Afyon, Uşak ve Denizli olmak üzere Türkiye'nin toplam 15 ilden 124 okul şehirlerini, okullarını temsil etmek ve büyük finale kalmak için sahneye çıkacak. Şehir elemelerine katılan okullar müzik alanında ünlü ve başarılı isimler tarafından değerlendirilip seçildikten sonra 26 Nisan'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılacak olan finalde birincilik için yarışacak.

VODAFONE FREEZONE'DAN GENÇLERE MÜZİK STÜDYOSU

Binlerce liselinin dev sahnede kendilerini ve müziklerini ifade ettikleri Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması birincisine Vodafone FreeZone tarafından müzik stüdyosu hediye ediliyor. 'Ne Kadar iyisin, Göster Kendini!' sloganı ile yola çıkan Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması, katılımcılarının hem keşfedilmesini hem de hayallerine kavuşmasını sağlıyor.

Yarışmada icra kategorisinin yanı sıra en iyi enstrüman, en iyi erkek solist, en iyi kız solist, en iyi beste, en iyi orkestra, en iyi sahne performansı olmak üzere toplam 7 kategoride sürpriz hediyeler sahibini buluyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Liseliler İzmir'de Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement