Aydınlı Öğretmenlere 'Sınıf Yönetimi' Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Öğretmenlere 'Sınıf Yönetimi' Eğitimi

Aydınlı Öğretmenlere \'Sınıf Yönetimi\' Eğitimi

Aydın'da görev yapan sınıf öğretmenlerine yönelik olarak 2014-2015 eğitim-öğretim yılına hazırlık çalışmaları kapsamında 'Sınıf Yönetimi' konularında seminer verildi.

06.09.2014 09:48  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın ve ilçelerinde görev yapan sınıf öğretmenlerine yönelik olarak 2014-2015 eğitim-öğretim yılına hazırlık çalışmaları kapsamında 'Sınıf Yönetimi' konularında seminer verildi.

Aydın genelinde görev yapan sınıf öğretmenlerine yönelik 3-4-5 Eylül tarihlerinde Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Meandros salonunda "Holistik Keşfedimsel Matematik Öğretimi" konulu seminer verildi.

İlçeler de görev yapan sınıf öğretmenlerinin katıldığı seminer çalışması, üç oturum halinde yapıldı. 'Holistik Keşfedimsel Matematik Öğretimi Yöntemi' seminerinde görsel semboller, sayı bağı ve soyut işlemler dizisini takip edilerek sürekli tekrarlarla ve keşfederek zihinde kalıcı olma konuları ele alındı. 'Holistik Keşfedimsel Matematik Öğretimi Yöntemi'nin kullanılarak dört işlem gerektiren problemlerin daha kolay bir şekilde çözülmelerine imkan sağlandığı vurgulandı.

Seminerin sonunda katılımcılara plaket ve çiçek veren Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 'Sınıf Yönetimi' konularında yapılan çalışmanın çok faydalı olduğunu ifade etti. Önümüzdeki günlerde ortaöğretim hizmetlerinde çalışan öğretmenlere de birtakım seminerler vereceklerini kaydeden Töre, "Aydın'da görev yapan bütün öğretmenlerimizin, bilginin hızla değiştiği günümüzde bilgilerini güncellemeleri ve yeni gelişmelerden haberdar olmaları için düzenlediğimiz seminerlere yoğun ilgi olması bizi çok memnun etti. İzmir'den gelerek seminer veren akademisyen arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyor ve yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Toplu fotoğrafın çekildiği kapanış törenine, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Maarif Müfettişleri Başkanı Oktay Deniz ve şube müdürü Murat Demirci de katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Öğretmenlere 'Sınıf Yönetimi' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement