Aydınlı Sağlıkçılar 'Altın Ambulans Sağlık Ödülleri' İçin Destek Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Sağlıkçılar 'Altın Ambulans Sağlık Ödülleri' İçin Destek Bekliyor

Aydınlı Sağlıkçılar \'Altın Ambulans Sağlık Ödülleri\' İçin Destek Bekliyor

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT-DER) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Altın Ambulans Sağlık Ödülleri”ne 5 ayrı kategoride aday gösterilen Aydınlı sağlıkçılar destek bekliyor.

09.03.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT-DER) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Altın Ambulans Sağlık Ödülleri"ne 5 ayrı kategoride aday gösterilen Aydınlı sağlıkçılar destek bekliyor.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT-DER) Aydın İl Başkanlığı, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Genel Merkezi tarafından geleneksel hale getirilmek isteyen 'Altın Ambulans Sağlık Ödülleri'nde Aydın için yarışacak adaylarını ilan etti. Sağlık Müdürleri kategorisinde Aydın İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kasım Çetin, Ekipler kategorisi Aydın 112 adına Buharkent 112 Acil Servis İstasyonu, Acil Tıp Teknisyenleri kategorisinde ATT İsmet Çelebi, Ambulans Sürücüleri kategorisinde ATT Arzu Telli ile Öğrenciler kategorisinde Ozan Bağlan'ın aday gösterildiği yarışmada oylamalar 10 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek.

Aydınlılardan 24 sat kesintisiz olarak hizmet sunan sağlık çalışanlarına destek isteyen ATT-DER Aydın İl Başkanı İsmet Çelebi, yaptığı açıklamada; "Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından geleneksel hale getirilmek istenen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan, sağlık çalışanlarının gösterdikleri takdire şayan çalışmalar ve fedakarlıkları ödüllendirmek için verilen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine, ATT-DER Aydın İl Başkanlığınca bu sene beş dalda aday ile yer aldık. Aralarında İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Kasım Çetin'in de bulunduğu adaylarımıza yazımızın altında yer alan linklere tıklayarak oy verebilirsiniz. 10 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek olan oylamaya http://www.altinambulans.org adresinde yer alan her ayrı kategori için her saat başı oy verilebilmektedir. Yılın Sağlık Çalışanı olmak adına Aydın adaylarımıza destek verelim" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Sağlıkçılar 'Altın Ambulans Sağlık Ödülleri' İçin Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement