Aydınspor 1923 Bayramdan Sonra Top Başı Yapacak - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Bayramdan Sonra Top Başı Yapacak

Aydınspor 1923 Bayramdan Sonra Top Başı Yapacak

Spor toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’te, teknik direktörlük koltuğuna Muharrem uğur oturmasının ardından bayramdan sonra ilk kampına başlayacağı öğrenildi.

01.07.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'te, teknik direktörlük koltuğuna Muharrem uğur oturmasının ardından bayramdan sonra ilk kampına başlayacağı öğrenildi.

Aydınspor 1923'te teknik direktörlüğe getirilen Muharrem Uğur'la birlikte kamp tarihi de netleşti. Bayramdan sonra 20 Temmuz Pazartesi günü kulüp tesislerinde toplanarak ilk antrenmanının Yörük Ali Efe Tesislerinde yapacak olan Aydınspor 1923, sezon başına kadar iki kamp dönemi geçirecek. 20 Temmuz'da başlayacak olan ilk kamp dönemi 10 gün sürecek ve iki günlük iznin ardından tekrar toplanacak olan siyah beyazlılar ikinci bir kamp dönemine girecek. Aydınspor 1923'ün henüz kamp yapacağı yer netlik kazanmazken Ödemiş Gölcük Yaylası'nın ağır bastığı öğrenildi.

TRANSFERLER İKİNCİ KAMP DÖNEMİNE KADAR BİTECEK

Transferlerin çoğunun ilk kamp dönemine yetiştirileceğini ifade edilirken Teknik Direktör Muharrem Uğur'un istediği futbolcuların listesini yönetime sunduğu belirtildi. İkinci kamp dönemine kadar transfer çalışmalarını bitirmeyi hedefleyen Aydınspor 1923, ikinci kamp döneminde yeni oluşan kadro ile hazırlık maçları yaparak oyuncuların birbirleri ile olan uyumunu bitirmeyi hedefliyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Bayramdan Sonra Top Başı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement