Aydınspor 1923'den Hakeme Öfke - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'den Hakeme Öfke

İkinci Lig Beyaz Grup'taki Ege derbisinde Göztepe'ye evinde son dakika golüyle 2-1 yenilen Aydınspor 1923, hakem Serkan Önsal'a tepki gösterdi.

14.04.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Beyaz Grup'taki Ege derbisinde Göztepe'ye evinde son dakika golüyle 2-1 yenilen Aydınspor 1923, hakem Serkan Önsal'a tepki gösterdi.

"Kaybedilen 3 puanın tek sorumlusu Serkan Önsal'dır" diyen Başkan Süha Bayırlı, "Hakem maçın ağırlığını kaldıramadı. Hatalı düdüklerle oyunu gerdi. Kartlar konusunda bize gösterdiği cömertliği Göztepe'ye gösteremedi. Son dakikalarda verdiği yanlış bir faul kararının devamında gol yedik. En az 1 puanımız gaspedildi" diye konuştu.

Teknik direktör Mustafa Ceviz ise büyük bölümünde üstün oynadıkları bir maçı kaybettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Öne geçtiğimiz maçta şanssız bir penaltı ve kırmızı kart hem 10 kişi kalmamıza hem de berabere duruma düşmemize yol açtı. Son dakikada yanlış bir faul kararı sonrası da ikinci golü yedik. Ben, sergilenen futboldan memnunum. Futbolcularıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum."

Mustafa  Ceviz, cezalı duruma düşen Emre İşçiler, Ahmet Kesim ve Uğur'un yerine gençlere şans vereceğini söyledi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'den Hakeme Öfke - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement