Aydınspor 1923'e Gençlerden Takviye - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'e Gençlerden Takviye

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta hafta sonunda Göztepe ile oynanan derbide Ahmet Kesim ve Emre İşçiler'in kırmızı kart görmesi, Gürcan ve Uğur'un ise sarı kart cezalısı durumuna düşmesiyle zor durumda kalan Aydınspor 1923'te alt yapıdan 4 oyuncu A takım kadrosuna alındı.

15.04.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta hafta sonunda Göztepe ile oynanan derbide Ahmet Kesim ve Emre İşçiler'in kırmızı kart görmesi, Gürcan ve Uğur'un ise sarı kart cezalısı durumuna düşmesiyle zor durumda kalan Aydınspor 1923'te alt yapıdan 4 oyuncu A takım kadrosuna alındı.

Teknik direktör Mustafa Ceviz, "U-19 takımımızdan defans oyuncuları Kadir ve Ayberk ile orta saha oyuncuları Salih ve Veli'yi A takım kadrosuna dahil ettik. 4 genç arkadışımız artık A takımla birlikte idman yapacak ve Pendikspor karşısında kadroda olacaklar" dedi.

Pendikspor maçını kazanmak istediklerini de söyleyen Mustafa Ceviz, "Güzel oyunumuzu skora yansıtmakta zorluk çekiyoruz. Kaybettiğimiz puanlar altın değerinde. Lig sonuna kadar kaybetmek istemiyoruz" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'e Gençlerden Takviye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement