Aydınspor 1923 Fikstüründen Memnun - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Fikstüründen Memnun

Aydınspor 1923 Fikstüründen Memnun

Aydınspor 1923'ün fikstürünü değerlendiren Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, rakiplerin öneminin olmadığını söyledi.

23.07.2014 09:23  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923'ün fikstürünü değerlendiren Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, rakiplerin öneminin olmadığını söyledi.

İlk haftaların önemli olduğunu belirten Macaroğlu, şunları kaydetti: "Her rakibimizle ikişer kez oynayacağımız için fikstürü pek fazla düşünmüyorduk. Yine de iyi bir fikstür çektiğimizi düşünüyorum. Sahaya çıkıp, her maçta ayrı mücadele sergileyeceğiz. Aydın'a ve Aydınspor 1923'e hayırlı olsun. Fair Play içinde bir sezon geçmesini diliyorum"

EFE'DE KOLEJ HAVASI

Öte yandan; sezona genç ağırlıklı kadroyla girecek olan, ilk etap kampını Nevşehir'de sürdüren Aydınspor 1923'te futbolcuların uyumu teknik heyeti memnun ediyor. Nevşehir'de bulunan siyah-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, bazı genç oyuncuların ilk kez kamp gördüğü için heyecanlı olduğunu söyledi. Genç oyuncuların zaman zaman heyecanlarına yenik düştüğünü belirten Macaroğlu, "Hocalarımız genç oyunculara destek oluyor. İdari Menejerimiz Mesut Toros, bu oyuncularla gerekli görüşmeleri sürdürüyor. Oyuncularımızın performansından memnunuz" dedi.

Takımda bulunan Murat Uluç, Bayram, Gökhan ve Semavi'nin genç oyunculara sürekli yardımcı olduğunu belirten Macaroğlu, "Oyuncularımız istediği düzeye gelmeye başladı. Forvet için arayışlarımız sürüyor. Süper Lig'den forvet arkası oynayan bir oyuncu ile görüşüyoruz. Ancak, şu an için net bir gelişme yok" diye konuştu.

EN İYİSİNİ ALACAĞIZ

Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile sürekli istişare halinde olduklarını belirten Macaroğlu, "Hocamızın isteğine uygun isimlerle görüşeceğiz. Maddi anlamda bizi zorlamayacak oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor"ifadelerini kullandı.

Öte yandan, sol bek için Aydınspor 1923'ün kampına Avustralya'dan Rıdvan isminde bir oyuncunun geldiği, oyuncunun denemeye tabi tutulduğu bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Fikstüründen Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement