Aydınspor 1923 - Göztepe Maçı Sonrası Gerginlik - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 - Göztepe Maçı Sonrası Gerginlik

Aydınspor 1923 - Göztepe Maçı Sonrası Gerginlik

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynan ve konuk ekibin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Aydınspor 1923-Göztepe maçı sonrası gergin anlar yaşandı.

13.04.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynan ve konuk ekibin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Aydınspor 1923-Göztepe maçı sonrası gergin anlar yaşandı.

Aydın Adnan Menderes Stadyumu'nda Göztepe'yi konuk eden Aydınspor 1923, 90'ıncı dakikada yediği golle evinde 3 puan kaybetti. Maçın sonunda iki takım futbolcuları arasında ve basın tribününde yaşanan tartışmalar, bitiş düdüğü ile birlikte sokağa taştı. Stadyumdan dağılan bir grup taraftar, Vali Konağı Kavşağı'nda toplanmaya başlayınca polis ekipleri duruma müdahale etti.

Dağıtılan grup, Göztepe kafilesinin dönüş güzergahı olan E-87 karayolu İzmir Bulvarı yönünde yürümeye başladı. Tüm uyarılara rağmen yaklaşık 100 kişilik bir grup, Efeler Mahallesi'nde bulunan Aydın Emniyet Müdürlüğü A hizmet binası civarında yeniden toplandı. Karayolunu trafiğe kapatarak, taşlama yapmaya başlayan gruba polis müdahale etti. Kalkanlı Çevik Kuvvet ekiplerinin de müdahalesiyle, grup Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bölgesinde ara sokaklara dağıldı.

Saha dışında yaşanan gerginlik nedeniyle konuk Göztepe kafilesi polis otolarıyla sahadan çıkarılarak, kent merkezi dışına kadar taşındı. Aydın Emniyet Müdürlüğü'nün güzergahtaki kavşaklarda ve stat çevresinde aldığı yoğun güvenlik önlemleri sayesinde oluşabilecek gerginliklerin kişinin hastanede tedavi edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 - Göztepe Maçı Sonrası Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement