Aydınspor 1923 Hazırlık Maçlarında Kayıp - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Hazırlık Maçlarında Kayıp

Aydınspor 1923 Hazırlık Maçlarında Kayıp

Fethiyespor ve Düzcespor ile oynadığı hazırlık maçlarından istediği sonucu alamayan Aydınspor 1923, sezon öncesi üçüncü hazırlık maçında Ankara ekibi Keçiörengücü’ne de 1-0’lık skorla boyun eğerek üçte sıfır yaptı.

10.08.2016 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiyespor ve Düzcespor ile oynadığı hazırlık maçlarından istediği sonucu alamayan Aydınspor 1923, sezon öncesi üçüncü hazırlık maçında Ankara ekibi Keçiörengücü'ne de 1-0'lık skorla boyun eğerek üçte sıfır yaptı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, üçüncü hazırlık maçından da eli boş ayrıldı. Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarına devam eden siyah beyazlılar, sezon öncesi Fethiyespor ve Düzcespor ile yaptığı hazırlık maçının ardından Bolu'daki ikinci hazırlık maçında Ankara ekibi Keçiörengücü'nü de yenemedi. Fethiyespor'a Adnan Menderes'te 3-1 boyun eğen ve Düzcespor ile golsüz berabere kalan Efe, Keçiörengücü ile yaptığı karşılaşmadan da 1-0 mağlup ayrıldı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Keçiörengüücü maçın son bölümünde 88. dakikada Hasan Üstübücü'nün attığı gol ile karşılaşmayı 1-0 kazandı. Önceki maçlarda olduğu gibi bu karşılaşmada da bütün oyuncularını sahaya sürerek takımının son haline gören Teknik Direktör Bahaddin Güneş, iyi bir maç çıkardıklarını ve takımının her geçen gün daha da iyiye gittiğini dikkat çekti. Karşılaşmanın sonunda şanssız bir gol yediklerini ancak oynadıkları maçın bir hazırlık maçı olduğunun altını çizen Güneş, eksiklerini bir bir tespit ettiklerini belirtti.

TARAFTAR ENDİŞELİ

Oynanan üç hazırlık maçının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bazı taraftarlar sitem ederken, galibiyet alamayan takımlarını da eleştirdi. Bu sene zorlu bir grupta olduklarının işaret eden siyah beyazlı taraftarlar, sezon içinde bu durumu yaşamak istemediklerini belirtip, hazırlık maçı da olsa galibiyet sevinci yaşamak istediklerini ifade ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Hazırlık Maçlarında Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement