Aydınspor 1923 Hazırlıklarını Aydın'da Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Hazırlıklarını Aydın'da Sürdürüyor

Aydınspor 1923 Hazırlıklarını Aydın\'da Sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Aydın’da ilk antrenmanını taraftarının tezahüratları eşliğinde yaptı.

20.08.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Aydın'da ilk antrenmanını taraftarının tezahüratları eşliğinde yaptı.

Aydınspor 1923, iki kamp döneminin ardından evinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yörük Ali Efe Tesislerinde yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanda Asi Kankalar Taraftar Grubu siyah beyazlı oyunculara tezahüratları ile moral verdi. Antrenmanı başından sonuna kadar takip eden ve "Siz kutsal formayı terletin, gerisini biz hallederiz" adlı pankart açarak futbolculara mesaj da veren taraftarlar takımdaki oyuncuları da saha kenarına da tek tek çağırarak alkışladı. Siyah beyazlı ekibin Aydın'daki ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Fatih Atay, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gürdal ve Kulüp Müdürü Akın Güdücü de takip etti.

"ONLARA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Aydın'da ki ilk antrenmanda taraftarlarının kendilerine gösterdikleri yaklaşımdan çok memnun olduğunu dile getiren Teknik Direktör Muharrem Uğur, "2 kampımızın ardından ilk kez Aydın'da ilk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Taraftarlarımızın bize yaklaşımı çok hoş çok sevindirici, inşallah sezon sonuna kadar desteklerler. Onlara layık olmaya çalışacağız. 2 olumlu kamp dönemi geçirdik. Eksiklerimizi kapatmaya çalıştık ancak hala eksik olan yönlerimiz var. Kaleci ve forvet ihtiyacımız var. Araştırmalarımız devam ediyor. Koşan, mücadele eden ve hiçbir zaman oyunu bırakmayan hatta yenildiğinde bile herkesin beğenisini kazanacak bir takım yaratmak için çalışıyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Hazırlıklarını Aydın'da Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement