Aydınspor 1923, Kadroda Revizyona Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923, Kadroda Revizyona Gidiyor

Aydınspor 1923, Kadroda Revizyona Gidiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Osman Aktar, takım kadrosunu şekillendirmek üzere revizyona gideceklerini açıkladı.

23.08.2014 16:45  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Osman Aktar, takım kadrosunu şekillendirmek üzere revizyona gideceklerine açıkladı.

Yeni yönetimle birlikte takımda birçok oyuncu ile yollar ayrıldıktan sonra kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiren Aydınspor 1923'te 30'un üzerinde olan futbolcu sayısı teknik heyetin raporu doğrultusunda 24'e düşürülecek. Ligin başlamasına bir hafta kala hazırlıklarına ara vermeden devam eden siyah beyazlı ekip günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürürken Kızalcabölük maçının ardından ikinci provayı kendi arasında Adnan Menderes Stadyumunda yaptı. Bayrampaşa maçının sıcak saatlerde oynanacak olmasından dolayı takımını sıcak hava temposuna alıştırmaya çalışan teknik patron Osman Aktar, takımın kendi arasında yaptığı son çift kale maç ile kadroyu kafasında şekillendirdi. Göreve geldikleri günden bu yana yoğun bir şekilde çalışarak takımın eksiklerini kapatmaya çalıştıklarını kaydeden Aktar, "Bir hazırlık maçı ve bir de kendi aramızda yaptığımız maç ile 9 günde 18 antrenman gerçekleştirdik. Gün geçtikçe daha iyi seviyeye geliyoruz. Bayrampaşa maçına kadar hazır bir takımla taraftarımızın önüne çıkmaya çalışacağız" dedi.

"REVİZYONA GİDECEĞİZ"

Takımda çok sayıda oyuncunun bulunduğunu işaret eden Aktar, "Alternatifli bir kadro kurduk. Tatlı bir rekabet ortamı bulunan takımımızda formayı hak edenleri tespit ederek revizyona gideceğiz. Teknik heyet ve yönetim kurulumuz ile oturarak futbolcu sayımızı 24' e düşürüp ligde tutunan ve üst sıraları zorlayan bir kadroyla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

SANTRFOR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Kızılcabölük maçında topu ayağında tutan fakat bir türlü son vuruşu yapamayan Aydınspor 1923 tecrübeli bir santrfor arayışı içine girdi. Teknik patron Osman Aktar'ın isteği üzerine pivot bir forvet oyuncusu almayı planlayan Aydınspor 1923, takımın gol yollarındaki sıkıntısını giderecek bir santrfor arayışı içine girdi. Üst liglerde oynamış tecrübeli ve takıma ağabeylik de yapabilecek bir santrfor almayı planlayan siyah beyazlıların 2-3 isimle görüşme halinde olduğu ifade edildi. Ayrıca Giresunspor'dan gelen Gazanfer Aydın'ın kendi isteği doğrultusunda takımdan ayrıldığı öğrenilirken, Trabzon Akçaabatspor'dan da Fatih Özece'nin denenmek üzere takımla birlikte antrenmanlara çıktığı gözlendi.

Öte yandan 13 Temmuz'da top başı yapan oyuncuların bir buçuk gün izin yapacağı öğrenilirken, takıma yeni dahil olan oyuncuların antrenman eksiklerini kapatmak için sabah ve akşam olmak üzere antrenmanlara devam edeceği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923, Kadroda Revizyona Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement