Aydınspor 1923 Taraftar Desteği Bekliyor - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923 Taraftar Desteği Bekliyor

Sportif Direktör Gezeroğlu: "Yeni bir yenilmezlik serisi ve üst sıralardan kopmama adına final gibi bir maç için taraftarımıza çok ihtiyacımız var"

12.12.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, yenilmezlik serisini sürdürmek, üst sıralardan kopmamak için taraftar desteği beklediklerini söyledi.

Gezeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce grup lideri Yeni Malatyaspor'u kendi saha ve seyircileri önüne yendiklerini, aynı galibiyeti Pendikspor karşısında da elde etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Maçın çok zor geçeceğini bildiklerini ve cezalı oyuncular Erdi ve Aytek'in eksikliğini hissedeceklerini ifade eden Ufuk Gezeroğlu, sakatlıkları bulunan Bayram ile Mehmet Al'ın durumlarının maç saatinde belli olacağını bildirdi.

Pendikspor maçının çok güzel geçeceğini söyleyen Ufuk Gezeroğlu, "Coşkulu bir taraftar önünde futbolcularımın da o coşkuya katılarak üç puan alacağımızı söyleyebilirim. Yeni bir yenilmezlik serisi ve üst sıralardan kopmama adına final gibi bir maç için taraftarımıza çok ihtiyacımız var" dedi.

Aydınspor 1923-Pendikspor karşılaşmasını Mesut Carık, Mehmet Kağan Bingül, Gürcan Dönmez üçlüsü yönetecek. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923 Taraftar Desteği Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement