Aydınspor 1923'te Beklenen Ayrılık - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Beklenen Ayrılık

Kulüp başkanı Özgür Keskin görevinden istifa etti.

14.12.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te bir süredir maçlara da gelmeyen kulüp başkanı Özgür Keskin görevinden istifa etti.

Keskin, yaptığı açıklamada, seçildiği günden itibaren maddi ve manevi çökmüş durumda olan takımı ayağa kaldırmak için yapılabilecek her türlü fedakarlığı yaptığını belirtti.

Görevi süresince kulübün menfaatlerini ön planda tutmaya çalıştığını bildiren Keskin ancak bu süreçte bazı basın yayın organlarında kendisi ve diğer yönetici arkadaşları hakkında tamamen hayal ürünü birçok haberin yapıldığını ileri sürdü.

Keskin, bu kara kampanyayı başlatan kişilerin daha sonra "şampiyonluk" şarkıları söylediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bunun yanında sezon başındaki sıkıntılı ve zor süreçte kulübün tek bir maçını dahi takip etmeyen, kulüpten maddi manevi her türlü desteğini esirgeyen, kulübün sorunlarını konuşabilmek için randevu almakta dahi zorlandığımız yerel yöneticilerin, kulübün sportif olarak düzlüğe çıkması ve play-off potasına girmesi sonrasında Aydınspor 1923 Kulübü'nü yine bir reklam ve yatırım vasıtası olarak kullandığını üzülerek izlemekteyim. Bu zihniyetin ilerleyen yıllarda Aydınspor 1923 Kulübü'nü yeniden karanlığa mahkum edeceğine şüphe yoktur. Önemli olan iyi günde değil, kötü günde bu şehrin ve kulübün etrafında kenetlenerek sahip çıkabilmektir. Gelinen noktada, başkanlık görevini daha fazla yürütemeyeceğim kanaatindeyim. Bu itibarla, Aydınspor 1923 Kulübü Derneği'nin yönetim kurulu başkanlığından ve yönetim kurulundaki tüm diğer görevlerimden istifa ettiğimi saygılarımla bildiririm." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Beklenen Ayrılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement