Aydınspor 1923'te Fatura Teknik Heyet ve Kaptanlara Kesildi - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Fatura Teknik Heyet ve Kaptanlara Kesildi

Aydınspor 1923\'te Fatura Teknik Heyet ve Kaptanlara Kesildi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Mehmet Akif Başaran ve ekibi istifa etti.

19.03.2015 13:54  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te teknik direktör Mehmet Akif Başaran ve ekibi istifa etti. Yönetim kurulu iki kaptanı da kadro dışı bıraktı.

Aydınspos Kulüp Yönetimi, kötü gidişatın faturasını teknik heyet ve iki kaptana kesti. 3-0'lık 1461 Trabzon, 2-2'lik Ümraniye ve son olarak dün oynanan erteleme Tokatspor maçında alanın 2-0'lık mağlubiyetin ardından bugün olağanüstü toplanan Aydınspor 1923 yönetimi, teknik direktör Mehmet Akif Başaran ve ekibiyle yolları ayırdı. Yönetim ayrıca takım kaptanları Mustafa Şen ve Mehmet Al'ı da kadro dışı bıraktı.

Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu, yaptığı açıklamada; "Teknik direktörümüz Mehmet Akif Başaran ve yardımcı hocalarıyla, yönetim kurulumuz karşılıklı anlaşarak bu gün itibariyle Akif Hoca ve ekibi Aydınspor 1923 teki görevinden ayrılmışlardır. Bu güne kadar kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür eder. Bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. Ayrıca takım kaptanlarımız Mustafa Şen ve Mehmet Al Yönetim kurulumuzun kararı ile kadro dışı bırakılmışlardır. Bu günden itibaren U19 takımımız ile antrenmanlara çıkacaklardır" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Fatura Teknik Heyet ve Kaptanlara Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement