Aydınspor 1923'te Hazırlıklar Yeniden Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Hazırlıklar Yeniden Başladı

Aydınspor 1923\'te Hazırlıklar Yeniden Başladı

Bolu kampından sonra üç günlük izne ayrılan Aydınspor 1923, sezon hazırlıkları kapsamında bir kez daha topbaşı yaptı.

19.08.2016 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu kampından sonra üç günlük izne ayrılan Aydınspor 1923, sezon hazırlıkları kapsamında bir kez daha topbaşı yaptı. Ligin başlangıcına kadar son rötuşları yapacak olan siyah-beyazlılar, Aydın'daki ilk antrenmanına hafif tempoda başladı.

Aydınspor 1923, sezon öncesi 3'üncü etap çalışmalarına başladı. Yörük Ali Efe Tesisleri'nde sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü kez topbaşı yapan Aydınspor 1923, önceki gün akşam idmanında tekrardan bir araya geldi. Dünü de sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla geçiren Aydınspor 1923, Teknik Direktör Bahaddin Güneş koordinesinde çalışmalarına başladı. Yardımcı antrenörlerden Arslan Toklu ve Nail Uğur Timurcioğlu ile kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal'ın da hazır bulunduğu antrenmanlarda siyah beyazlıların, Bolu kampında güç ve kondisyon depoladığı gözlerden kaçmadı. Takıma Bolu kampında dahil olan yeni futbolculardan İsmail Hacıhafızoğlu, Oğuzhan Kayar, Saffet Gurur Yazar ve Şamil Ünal bu sezon Aydın'da ilk antrenmanına çıktı. İzinli olan kaptan Erdi Bakırcı'nın katılmadığı ilk gün idmanında siyah beyazlılar gruplar halinde düz koşu yaptı.

İLK RAKİP FETHİYE

Şimdiye kadar 6 hazırlık maçı yapan Aydınspor 1923, ligin ilk maçını deplasmanda oynayacağı için Pazar günü Fethiye'de yeni bir hazırlık maçı daha yapacak. Hazırlık maçları kapsamında Fethiye ile bir kez daha karşılaşacak olan Aydınspor 1923 sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada Bahaddin Güneş, sezon içinde oynaması beklenen ilk 11'i de belirlemeye çalışacak. Yaklaşık 50 taraftarın da Aydın'dan takımını yalnız bırakmayacağı Fethiye deplasmanında siyah beyazlılar, galibiyet şanssızlığını da kırmak istiyor.

Öte yandan siyah beyazlıların 26 Ağustos Cuma günü İzmir ekibi Tire 1922 ile deplasmanda yeni bir hazırlık maçı daha yapacağı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Hazırlıklar Yeniden Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement