Aydınspor 1923'te Hesap, Kitap Devri - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'te Hesap, Kitap Devri

Aydınspor 1923'te kulübün 6 milyon TL borcunu en aza indirgemek için kolları sıvayan Fatih Atay başkanlığındaki yönetim, geriye dönük hesapları mercek altına aldı.

19.11.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923'te kulübün 6 milyon TL borcunu en aza indirgemek için kolları sıvayan Fatih Atay başkanlığındaki yönetim, geriye dönük hesapları mercek altına aldı. Tüm borçlarla ilgili inceleme başlattıklarını söyleyen Atay, düzenlediği basın toplantısında kulübün ekonomik durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Resmi kayıtlara göre kulübün 6 milyon TL civarında borcu olduğu bilgisini veren Başkan Atay, "Kulübün bazı dönemlerde iyi idare edilememesinden dolayı oluşmuş bir takım borçlar var. Ödemek için çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu.

Eski teknik direktörlerden Hüsnü Özkara'nın 1 milyon 100 bin TL'lik alacak davası açtığını, yine eski Sportif Direktör Ali Aydın'ın 200 bin TL alacağını istediğini dile getiren Atay, "Özkara'nın davası yeniden bilirkişiye gitti. Bu bile bizim için büyük bir başarı.

Bu ve bunlar gibi birçok borç icrada sıra bekliyor. Davaları takip ediyoruz. Fazla yapılan ödemeleri iade ettiriyoruz. Bir maç dahi oynamamış, bir defa kulübün binasından girmiş bir daha hiçbir şey yapmamış kişiler bile bu kulüpten alacaklı olarak sırada. Ayrıca itiraz hakkımız olmayan, icralık borçlar da var" dedi.

Kaynak bulmaları halinde devre arasında takımı takviye edebileceklerini belirten Atay şöyle devam etti:

"Transfer demek para demek. Sezon başında, 'Aydınspor 1923'e transfer olmayın. Giderseniz paralarını ancak icra yoluyla alabilirsiniz' algısı vardı. Şimdi ise yıktığımız o algı, 'Aydınspor'a gidebilirsiniz. Primlerinizi düzgün alabilirsiniz' yönünde değişti. İlerleyen süreçte inşallah tüm borçlarımızı ödeyip kulübü eski günlerine döndüreceğiz." Kısıtlı bütçeyle yeni bir takım yarattıklarını belirten Başkan Fatih Atay, taraftarlardan takımlarına sahip çıkmalarını istedi.

ı

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'te Hesap, Kitap Devri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement