Aydınspor 1923'te Kamp Yeri Değişebilir - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Kamp Yeri Değişebilir

Aydınspor 1923\'te Kamp Yeri Değişebilir

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, tatil için gittiği İtalya’dan döndü.

01.07.2014 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, tatil için gittiği İtalya'dan döndü. Aydın'a gelecek olan Mustafa Ceviz, kamp programını tekrar gözden geçirecek.

İlk kamp dönemine Ödemiş'in Gölcük ilçesinde 16 Temmuz'da başlaması beklenen Efeler'in kamp yapacağı otel yönetiminin başka takımları da kabul etmesi nedeniyle kamp programını gözden geçireceği belirtildi. Ceviz, "Kamp yeri konusunda girişimlerde bulunacağız. Otelin yoğun olması bize ayrılan oda sayısını ve saha şartlarını etkileyecek. Kamp yerini değiştirebiliriz"dedi.

DOĞRU TRANSFERLER

Transferde artık nokta atışı dönemine girmeye başladıklarını anlatan Ceviz, "Amacımız diri bir takım olmak. 2.Lig'in yapısına uygun mücadeleci, çok koşan bir takım oluşturmak. Sol açık, santrafor ve kaleye bu nitelikte oyunular transfer etmeyi düşünüyoruz. Başkanımızda aynı kanıda. Yurtdışında olduğum süre içerisinde bu konuları görüştük. Özellikle futbolun atasözü olan 'atan-tutan iyi olmalı' sözünden hareket edeceğiz. Doğru transferler yaptığımıza inanıyorum. Doğru transferler yapmaya devam edeceğiz"dedi.

AMATÖR OYUNCULARI KÜÇÜMSEMİYORUZ

Aydınspor 1923'ün Aydın'da çalışmalara başlayacağı dönemde amatör oyuncuları da deneyeceğini belirten Ceviz, transferde her zaman araştırılan, bilinen isimleri aldıklarını söyledi.

Ceviz, amatör oyuncular ile ilgili olarak şunları söyledi: "Amatör oyuncuları küçümsemiyoruz. İnandığımız bir takım kuracağız. Nasıl, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Engin ve Yunuscan'a inandıysak, Gürcan'ın transferine inandıysak bu tip oyuncular alacağız. Amatör oyuncuların çalışmalarını da titizlikle takip edeceğiz. Bize faydalı olacak oyuncuları kulübümüzün bünyesine katacağız"

ALTYAPI KOORDİNESİ

Yörük Ali Efe Sahası ve İlhami Ortekin Tesisleri'ndeki çalışmaları takip ettiğini belirten Ceviz,"Altyapı ile koordineli ilerleyeceğiz. Kendi bünyemizdeki yetenekli oyuncuları yakından takip ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz"ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Kamp Yeri Değişebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement