Aydınspor 1923'te "Keskin" Kriz - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923'te "Keskin" Kriz

Aydınspor 1923\'te "Keskin" Kriz

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ekiplerinden Aydınspor 1923'ün kulüp başkanı Özgür Keskin'in, takımın son 5 maçına gitmediği belirtildi.

17.11.2014 13:44  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ekiplerinden Aydınspor 1923'ün kulüp başkanı Özgür Keskin'in, takımın son 5 maçına gelmediği, takımını yalnız bıraktığı belirtildi.

Klüpten alınan bilgiye göre, ligde en son 15 Ekim 2014'te Kartalspor deplasmanında takım ile birlikte olan Keskin, o tarihten bu yana oynanan 5 müsabakaya gelmedi.

Keskin'in istifa etmediği ancak yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurul kararı alacağı ve yeni başkanı belirleyeceği öğrenildi.

Gezeroğlu'nun açıklamaları

Sportif Direktör Ufuk Gezeroğlu, yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi bir istikrar yakaladıklarını, bu istikrarı ligin ilk yarısı bitimine kadar sürdürmeyi istediklerini belirtti.

Kulüp başkanının takımın maçlarına gelmemesi ile ilgili ortaya atılan iddiaları değerlendiren Gezeroğlu, şunları kaydetti:

"Başkanın durumunu bilmiyorum. Bir ara Aydın'a gelmiş ve gitmiş, biz görmedik. Başkan istifa etmiyorsa prosedür bellidir. Bunun kararını yönetim verir. Yönetim idari işlerle ilgili çalışmalı. Şu anda yönetici arkadaşlar özveriyle çalışıyor. Biz de işimize bakıyoruz."

Gezeroğlu, çarşamba günü Hacettepe ile çok zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Bu maçı alırsak sahamızdaki Fethiyespor maçını kapalı gişe oynarız" dedi.

Öte yandan Aydın Büyükşehir Beleidye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Yeni Malatyaspor galibiyeti dolayısıyla futbolculara kişi başı 2 bin TL prim vereceği bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923'te 'Keskin' Kriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement