Aydınspor 1923'te Mehmet Fatih Atay Resmen Aday - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'te Mehmet Fatih Atay Resmen Aday

Aydınspor 1923'te yarın gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi CHP Aydın Milletvekeli Mehmet Fatih Atay başkan adaylığını resmen açıkladı.

23.06.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923'te yarın gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi CHP Aydın Milletvekeli Mehmet Fatih Atay başkan adaylığını resmen açıkladı. Seçime tek liste ile girecek Atay, hedeflerini anlatırken, "Amacımız 3 yıl içinde PTT 1'inci Lig'e, 5 yılda da Süper Lig'e çıkmak" diye konuştu. Ekonomik açıdan kulübün zor günler geçirdiğini belirten Fatih Atay, "Aydınspor 1923'ü yeniden şaha kaldıracağız. Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'nde 10 yıl boyunca genel sekreterlik görevini üstlendim. Futbol Federasyonu'nda ise 14 sene delege olarak çalıştım. Şimdi tüm bu kazanımlarımı memleketimin takımına aktaracağım" dedi.

Futbolda başarının günlük proje ve planlarla olamayacağının altını çizen Ataş sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Başarı için ayağımız yere sağlam basacak. Kalıcı planlar yaparak kulübü eski şanlı günlerine getireceğiz. Aynı zamanda takımımızı görev yaptığımız süre içerisinde kurumsallaştırmak adına önemli adımlar atacağız. Bütün Aydınspor 1923 sevdalıları fikirlerini ve görüşlerini açıkça dile getirecektir. Esas yatırımımız öz kaynaklarımız olan altyapımızdaki oyuncularımızdır. Bu nedenle en büyük desteği geleceğimiz olan altyapımıza sağlayacağız. Sportif başarının bir diğer önemli unsuru da tesisleşme. Bu konuda da önemli adımlar atacağız." Kongre yarın saat 18.30'da yapılacak. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'te Mehmet Fatih Atay Resmen Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement