Aydınspor 1923'te Taraftar Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Taraftar Seferberliği

Aydınspor 1923\'te Taraftar Seferberliği

Sportif direktör Gezeroğlu: "Yeni Malatyaspor maçında dolu tribünler futbol şöleni ortamı yaratacaktır"

14.11.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, yarın kendi sahasında ağırlayacağı lider Yeni Malatyaspor maçında taraftar desteğini bekliyor.

Ligde 8 maçtır yenilmeyerek üst sıralara tırmanan Aydınspor 1923, lider Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp sportif direktörü Ufuk Gezeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın lider Malatyaspor'u konuk ettikten sonra, 19 Kasım'da Hacettepe deplasmanına gideceklerini,  23 Kasım'da ise Fethiyespor'u ağırlayacaklarını, zorlu maç haftası yaşayacaklarını belirtti.

Grup lideri Yeni Malatyaspor'un gücünü bildiklerini ifade eden Gezeroğlu, şöyle konuştu:

"Malatya karşısına kazanmak için çıkacağız. Burada en büyük gücümüz önce inancımız, pek çok takıma nasip olmayan taraftarımız. Bizim bu maçta Aydınlıların desteğine ihtiyacımız var. Yeni Malatyaspor maçında dolu tribünler futbol şöleni ortamı yaratacaktır. Takımımızdaki her oyuncu işin ciddiyetinin farkında. Futbolcularımızın hepsi son 8 maçta inanılmaz mücadele etti. Takımımız artık oturdu. Lideri yenmemiz bizi çok mutlu edecektir. İki takımında köklü geçmişleri var. Bence iki takımın yeri de daha üst lig."

Öte yandan Aydınspor 1923 yönetimi maçın bilet fiyatlarında indirim yaparak açık tribünün 1, kapalı tribünün ise 5 lira olduğunu bildirdi. Yönetim ayrıca, futbolculardan Gökhan Yetkin, Mehmet Şen ve Emre Yıldırım ile yollarını ayırdı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Taraftar Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement