Aydınspor 1923'te Teknik Patron Uğur Grubu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Teknik Patron Uğur Grubu Değerlendirdi

Aydınspor 1923\'te Teknik Patron Uğur Grubu Değerlendirdi

Aydınspor 1923’te grup kuralarını değerlendiren Teknik Direktör Muharrem Uğur, “ Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor, kendi işimize bakacağız” dedi.

09.07.2015 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923'te grup kuralarını değerlendiren Teknik Direktör Muharrem Uğur, " Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor, kendi işimize bakacağız" dedi.

Spor Toto 2.Lig'de önceki gün çekilen grup kuraları sonucunda Aydınspor 1923 2 yıldır mücadele ettiği beyaz gruptan kırmızı gruba geçiş yaptı. Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, yer alacakları Kırmızı Grubu değerlendirdi. Rakiplerini,n kendilerini fazla ilgilendirmediğini fakat güçlü takımların yer aldığı bir gruba düştüklerini kaydeden Uğur, " Güçlü takımların yer aldığı grupta yer alıyoruz. Bizde güçlü bir takım kuracağız. Diğer takımların neler yaptığı bizi ilgilendirmiyor, kendi işimize bakacağız. Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun. Hedefimiz ilk önce takımı oluşturmak. Ekonomik boyutlarını da düşünmek zorundayız. Zor da olsa zayıf ta olsa terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Sonuna kadar gitmek için savaşacağız. Yapılanma içerisindeyiz. Şu ortamdan bir an önce kurtulmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"EKONOMİK ŞARTLA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULACAK"

Transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirten Teknik Patron Uğur, "Ekonomik şartlarımıza uygun isimleri kadromuza katacağız. Berkay'la henüz görüşemedik, görüşeceğimizi umuyorum. Şamil'le görüştüm, Tarsus İdmanyurdu ile anlaştığını söyledi. Takımdan ayrılan futbolcu gidip başka bir takımla anlaşmış ise bizim yapacak bir şeyimiz yok. Transfer için geç kalmış olabiliriz, ancak bazı şeyleri rayına oturtmamız gerekiyor. İyi oyuncuları takımda tutmanın bir maddi külfeti var. Kaleci Ahmet Altın'la ilgili henüz bir gelişme yok" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Teknik Patron Uğur Grubu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement