Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Başaran Açıklaması - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Başaran Açıklaması

"Dokuz günde sırasıyla Tokatspor, Kartalspor ve Turgutluspor ile oynayacağız. En önemli karşılaşmamız cumartesi günü oynayacağımız Tokatspor maçı olacak"

08.10.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, cumartesi günü oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Oynadığı son iki maçtan galibiyetle ayrılarak moral bulan siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Akif Başaran, yaptığı açıklamada galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirterek "Bu takım alt sıralarda olmayı hakketmiyor özellikle içeride oynayacağım maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz" dedi.

Yoğun bir maç trafiğine gireceklerine işaret eden Başaran, "Dokuz günde sırasıyla Tokatspor, Kartalspor ve Turgutluspor ile oynayacağız. En önemli karşılaşmamız Cumartesi günü oynanacak Tokatspor maçı olacak. Bu maça iyi hazırlanıp, taraftarlarımız önünde galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Lige yeni ısınıyoruz. Konya deplasmanından aldığımız 2-1'lik galibiyeti kendi sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçını kazanarak süslemek istiyoruz. Takımımızı iyi bir konuma getirmek için çok çalışıyoruz. Bu takım alt sıralarda olmayı hak etmiyor. İçeride ve dışarıda her maçımızı kazanmak için oynuyoruz" dedi.

Aydınspor 1923 ligin 7. haftasında 11 Ekim Cumartesi günü Adnan Menderes Stadı'nda  Tokatspor'u konuk edecek. 15 Ekim Çarşamba günü İstanbul deplasmanında Kartalspor'a konuk olacak siyah beyazlı ekip 19 Ekim Pazar günü ise Turgutluspor'u evinde ağırlayacak. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Başaran Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement