Aydınspor 1923'ün Beğenmediği Gökhan, 27 Gole Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'ün Beğenmediği Gökhan, 27 Gole Ulaştı

Aydınspor 1923\'ün Beğenmediği Gökhan, 27 Gole Ulaştı

Geçtiğimiz sezon Aydınspor 1923’ün kadrosunda kiralık olarak yer alan, transfer döneminde Aydınspor 1923’e önerilen Gökhan Karadeniz, 2.Lig Kırmızı Grup’ta forma giydiği Altınordu’da 27 gole ulaştı.

22.04.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon Aydınspor 1923'ün kadrosunda kiralık olarak yer alan, transfer döneminde Aydınspor 1923'e önerilen Gökhan Karadeniz, 2.Lig Kırmızı Grup'ta forma giydiği Altınordu'da 27 gole ulaştı.

Devre arasında Nazilli Belediyespor ile federasyonluk olan, bunun sonucunda PTT 1.Lig'de zirveye oynayan Balıkesirspor'a transfer olarak takımın bir anda en önemli oyuncularından biri olmayı başaran Muğdat Çelik kendisini gıpta ile izlettiriyor.

Sezon başında Aydınspor 1923'ün tapusunu almadığı, Altınordu'ya transfer olan Gökhan Karadeniz'in değeri bugün 1 Milyon Dolar'a yükselmiş durumda. Kulübü Altnordu'nun Alanyaspor, Ankaragücü, Bandırmaspor gibi takımların arasından sıyrılmasında büyük rol oynayan genç forvet oyuncusu Gökhan Karadeniz 27 gole ulaştı. Devre arasında Balıkesirspor'a transfer olan Muğdat Çelik ise takımının Süper Lig yolundaki kritik gollerine imza atarken, devre arasından bu yana 6 gole ulaştı.

Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor sezon boyunca kritik puanlar kaybederken gol yollarında sıkıntı yaşadı. Ligin ilk yarısında kabus gibi günler geçiren Aydınspor 1923'te hala hücum oyuncusu yönünden eksiklik yaşanırken, devre arasında Muğdat, Aykut gibi önemli ileri uç oyuncularını göndermek zorunda kalan Nazili Belediyespor'da Muğdat'ın yeri dolmadı. Her iki temsilcimiz lige erken havlu atarken, önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapmaya başladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'ün Beğenmediği Gökhan, 27 Gole Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement